search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:18
MENU CLOSE

Beyonce – Jay Z: Κοινή περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο;

28.02.2018 08:05
Beyonce - Jay Z: Κοινή περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο; - Media

 

Οι θαυμαστές προς το παρόν προβαίνουν σε εικασίες γύρω από φήμες ότι η Beyonce και ο Jay Z πρόκειται να ανακοινώσουν κοινή περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η τελευταία σημαντική live κοινή εμφάνιση του διάσημου ζευγαριού στην Ευρώπη ήταν όταν στην περιοδεία τους «On The Run» έδωσαν δύο μεγάλες συναυλίες στο Παρίσι το 2014.

Τώρα φαίνεται πως η Bey και ο Jay μπορεί τελικά να φθάσουν στις ακτές του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η πρόσφατη υστερία για μια επικείμενη κοινή περιοδεία τους προέκυψε την περασμένη εβδομάδα, όταν «αετομάτηδες» θαυμαστές είδαν μια νέα σελίδα για «εισιτήρια για τους Beyonce και Jay Z» στο site Ticketmaster στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η σελίδα διαγράφηκε λίγο μετά την αναδημοσίευση τού συγκεκριμένου screenshot σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με το NME.

Τα πρόσφατα άλμπουμ των δύο καλλιτεχνών «Lemonade» και «4:44» σημείωσαν τεράστια επιτυχία. Και τα δύο έχουν τραγούδια που μιλούν για προδοσία, την απιστία του Αμερικανού ράπερ και επιχειρηματία, μέντορα και συζύγου της Beyonce, Jay Z στον γάμο τους.

Το περασμένο καλοκαίρι αμερικανικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι η βασίλισσα της μουσικής βιομηχανίας ετοίμαζε «νέα μουσική και περιοδεία –έκπληξη».

«Η Beyonce εργάζεται ήδη σκληρά, τα δίδυμα την έχουν εμπνεύσει» ανέφερε πηγή. «Ηχογραφεί νέο υλικό και προγραμματίζει μια έκπληξη για τους οπαδούς της – περιμένετε μια ανακοίνωση σύντομα. Είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ και αισθάνεται ενθουσιασμένη από τα μωρά που απέκτησε πρόσφατα».

Η Beyonce και ο Jay Z απέκτησαν το καλοκαίρι του 2017 δίδυμα ένα αγόρι και ένα κορίτσι και έχουν μία 6χρονη κόρη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:16