search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:27
MENU CLOSE

Τα «Ατίθασα Νιάτα» κλείνουν τα 45 τους χρόνια: Η σαπουνόπερα που γράφει ιστορία (Photo)

28.02.2018 08:12
Τα «Ατίθασα Νιάτα» κλείνουν τα 45 τους χρόνια:  Η σαπουνόπερα που γράφει ιστορία (Photo) - Media

 

Δέστε τις ζώνες! Στις 26 Μαρτίου, η τηλεοπτική σειρά «Ατίθασα Νιάτα» κάνει γιορτή για τα 45α γενέθλιά της. Κι ανασύρει από τα σκότη της λήθης τρία πρόσωπα, πολύ γνωστά στους φανατικούς θαυμαστές της: την Jaime Lyn Bauer γνωστή ως τηλεοπτική Λόρι Μπρουκς, την Janice Lynde που υποδυόταν τη Λέσλι Μπρουκς και την Meg Bennett, δηλαδή την Τζούλια Νιούμαν.

Η Bauer ήταν η πρώτη που ενσάρκωσε τη Λόρι για τις ανάγκες της σειράς, όταν αυτή ξεκίνησε, το 1973. Έπαιξε τη Λόρι έως το 1982, και είχε κάποιες σύντομες επιστροφές: το 1984 (για τον γάμο του Βίκτορ και της Νίκι) και το 2002 (για να αποτρέψει δεύτερο γάμο της Νίκι με τον Βίκτορ).

Η Lynde ξεκίνησε από την αρχή της σειράς, υποδυόμενη τη Λέσλι Μπρουκς έως το 1977.

Η Bennett εμφανίστηκε στη σειρά το 1980, ως Τζούλια (η σύζυγος του Βίκτορ, θυμάστε;). Παρέμεινε «Τζούλια» ως το 1987. Ξανάπιασε τον ρόλο το 2002 όταν ο Βίκτορ άρχισε να επισκέπτεται στις πρώην συζύγους του πριν προτείνει και πάλι γάμο στη Νίκι.

Μα τι πρόκειται να κάνουν αυτά τα κορίτσια; Λοιπόν, το Entertainment Weekly έμαθε ότι, την εβδομάδα της 26ης Μαρτίου, ξαναπιάνουν τους ρόλους τους!

Ε, αυτό κι αν είναι έκπληξη! Κι απ’ ό,τι ψιθυρίζεται θα υπάρξουν κι άλλες. So, stay tuned and fasten your belts!

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:25