search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:16
MENU CLOSE

Αναρχικοί ανέλαβαν την ευθύνη για την καταστροφή βιτρινών στην Ερμού (Photos)

28.02.2018 08:37
Αναρχικοί ανέλαβαν την ευθύνη για την καταστροφή βιτρινών στην Ερμού (Photos) - Media

 

Μεγάλες καταστροφές προκλήθηκαν σε βιτρίνες καταστημάτων στην οδό Ερμού, από επίθεσε αγνώστων που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία καταγραφής των ζημιών.

Την ανάληψη της ευθύνης ανέλαβαν αναρχικοί, σε ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα indymedia.gr “Επιτεθήκαμε χτες βράδυ στην καρδιά της μητρόπολης, στο κέντρο της Αθήνας λίγα μέτρα πιο κάτω από σταθερή σκοπια δυναμεων της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και διμοιρίας ΜΑΤ και σπασαμε διάφορα καταστήματα χωρίς να γίνουμε αντιληπτοί. Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο γενικότερο κύμα αλληλεγγύης που έχει ξεσπάσει για τον αιχμάλωτο σύντροφο μας απεργό πείνας και δίψας Κ.Γιαντζογλου και που θα ισοπεδώσει την πόλη όσο καθυστερούν την απάντηση στο δίκαιο αίτημα του για μεταγωγή στη δικαστική φυλακή του Κορυδαλλου. ΌΛΑ Η ΤΊΠΟΤΑ. ΘΑ ΓΊΝΟΥΜΕ ΕΦΙΆΛΤΗΣ ΣΑΣ Αναρχικοί -ες”, αναφέρουν χαρακτηριστικά. 

Αναμένεται αναλυτική ενημέρωση από την αστυνομία, η οποία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:16