search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:05
MENU CLOSE

Έξαλλη η Γωγώ στο Masterchef: «Μου’ δωσε το χέρι και ήθελα να του το κόψω – Θα τον πετάξω έξω από τον διαγωνισμό» (Video)

28.02.2018 09:46
Έξαλλη η Γωγώ στο Masterchef: «Μου’ δωσε το χέρι και ήθελα να του το κόψω - Θα τον πετάξω έξω από τον διαγωνισμό» (Video) - Media

 

Τέσσερις παίκτες που είχαν αποχωρήσει από το Masterchef επέστρεψαν στον διαγωνισμό μαγειρκής έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να κερδίσουν τον τίτλο του καλύτερου μάγειρα.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν η Μάγκυ που είχε αποχωρήσει οικειοθελώς πριν από έναν μήνα περίπου αλλά και η Γωγώ που, φεύγοντας, είχε δηλώσει προδομένη από τους συμπαίκτες της.

Η έκπληξη των παικτών του διαγωνισμού ήταν φανερή με πολλούς να αντιδρούν στην επιστροφή της Μάγκυ, καθώς δεν θεωρούν δίκαιο να συναγωνιστούν με μια παίκτρια που αποχώρησε με δική της απόφαση.

Η Γωγώ από τη μεριά της γύρισε πιο αποφασισμένη από ποτέ, εκφράζοντας ξεκάθαρα τη δυσαρέσκειά της από τον Τζώρτζη με τον οποίο είχαν αναπτύξει φιλικές σχέσεις κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

«Όταν ο Τζώρτζης έρχεται και μου δίνει το χέρι του γιατί είμαστε και οι δύο προτεινόμενοι σκέφτομαι “εντάξει, μας δουλεύεις τώρα”. Πλέον δεν υπάρχουν τυπικότητες σε αυτό το σημείο που είμαστε… Και όπως ακριβώς την ώρα που μπήκα ξανά στον διαγωνισμό και μου έδωσε το χέρι του και ήθελα να του το κόψω, έτσι και τώρα μου δίνει το χέρι του και θέλω ξανά το ίδιο. Το ζήτημα πλέον είναι καθαρά προσωπικό… Και στόχος μου είναι να βγάλω τον Τζώρτζη από τον διαγωνισμό όπως του αξίζει», είπε χαρακτηριστικά η Γωγώ.

«Η αμήχανη χειραψία της Γωγούς ήταν λίγο απαθής. Εγώ σαν Τζώρτζης δεν έχω αλλάξει τη στάση μου ούτε στο σπίτι ούτε στην κουζίνα. Πιστεύω ότι η Γωγώ το έχει δει λίγο πιο ατομικό το επίπεδο, δεν ήταν έτσι. Είναι λίγο εγωιστικό αυτό, αλλά εγώ συνεχίζω να δείξω ποιος πραγματικά είμαι και σίγουρα η προσωπικότητα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στη μαγειρική», είπε από τη μεριά του ο Τζώρτζης Παπανικολάου.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10