search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:51
MENU CLOSE

Ενοχλημένος ο Μουτσινάς για το τέλος του Sunday Live: «Ρωτήστε αυτόν που έκοψε την εκπομπή γιατί το έκανε…» (Video)

28.02.2018 11:11
Τηλεόραση: Εμπάργκο Alpha στον Νίκο Μουτσινά - Media

 

Για το σύντομο και άδοξο τέλος της εκπομπής του μίλησε για πρώτη φορά ο Νίκος Μουτσινάς, τονίζοντας ότι η σημερινή εποχή για την τηλεόραση είναι σκληρή, οι ευκαιρίες και ο χρόνος «ανοχής» από τα κανάλια πολύ λιγότερος!

 «Δεν είμαι αρμόδιος να ρωτήσετε γιατί κόπηκε, πρέπει να μιλήσετε με κάποιον υπεύθυνο, εννοώ αυτόν που το αποφάσισε κι αυτόν που αποφάσισε να μην είναι… και όχι για να αποφύγω κάποια ευθύνη, αλλά δεν ξέρω τι να σου πω.

Έχει αλλάξει λίγο το σύστημα, είναι πιο άγριο πια. Παλιότερα δινόταν χρόνος, τώρα ο χρόνος έχει μικρύνει πάρα πολύ, οπότε δυστυχώς όλα είναι πιθανά και απρογραμμάτιστα… Εμείς κάναμε όσα περισσότερα μπορούσαμε και όσα προλάβαμε.

Κάναμε κάποιες διορθωτικές κινήσεις και περάσαμε και όμορφα. Η πρώτη με τη δεύτερη εκπομπή μας ήταν διαφορετικές. Είναι survivor εποχές, άγριες… Δεν έγινε καμία συζήτηση με τον ΑΝΤ1. Δεν φαντάζομαι ότι το λένε και σε κάποιον τόσο σύντομα. Δηλαδή ήταν τόσο γρήγορο, έγινε χθες. Ας με ρωτήσει κάτι και ο ΑΝΤ1, αισθάνομαι άσχημα. Δεν παίρνω ευθύνη και δεν ρίχνω ευθύνη, συμβαίνουν τα πράγματα καμιά φορά όπως δεν τα έχεις προγραμματίσει και δεν εννοώ μόνο τον εαυτό μου, εννοώ και το κανάλι.

Κανένα κανάλι δεν ξεκινάει μια εκπομπή για να τη σταματήσει, ξεκινάνε όλα με τους καλύτερους οιωνούς, συμβαίνουν διάφορα πράγματα που πολλές φορές δεν τα καταλαβαίνουμε ούτε εμείς. Κάτι ξέρουν παραπάνω, οπότε συμβαίνουν μετά και κάποιες εξελίξεις, άλλες φορές ευχάριστες και άλλες δυσάρεστες. Αυτό ήταν μια δυσάρεστη εξέλιξη… Στεναχωρήθηκα, σαφέστατα. Δεν γίνεται όμως να γίνει το κέντρο της ζωής μου από εδώ και πέρα» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό βίντεο…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:51