18/01/2019 12:50:41
7.12.2011

Ο ΓΑΠ αμετανόητος

Μπορεί κανείς να ’ναι «ευγενικός» και ταυτόχρονα υποκριτής, αμετανόητος, ισχυρογνώμων και κριτής όλων, πλην του εαυτού του και των πράξεών του;

Μια χαρά μπορεί, και το απέδειξε χθες βράδυ ο Γιώργος Παπανδρέου με την ομιλία του στη Βουλή!

Είπε απίστευτα πράγματα, που εξεγείρουν όποιον στοιχειωδώς θυμάται τι έχει γίνει σε αυτή τη χώρα δύο χρόνια υπό τη «φωτισμένη» ηγεσία του ΓΑΠ και των επιτελών του.

Έχει διαλυθεί η ελληνική κοινωνία, υποθηκεύεται το μέλλον τουλάχιστον για τις δύο επόμενες γενιές, μεγάλα κομμάτια του πληθυσμού έχουν φτάσει στα όρια της εξαθλίωσης, η χώρα έχει ξεφτιλιστεί διεθνώς, απομόνωσε το ΠΑΣΟΚ και ο ΓΑΠ αισθάνεται δικαιωμένος!

Εμφανίστηκε στη Βουλή και αντί να κάνει γενναία αυτοκριτική, γιατί διέσυρε τη χώρα και έριξε το ΠΑΣΟΚ στα Τάρταρα, του έφταιξαν μόνο οι ξένοι, οι αγορές, οι βάρβαροι, τα ΜΜΕ, οι τράπεζες και γενικώς συνωμότησε το σύμπαν εναντίον του κορυφαίου στοχαστή ηγέτη!

Συμπεριφέρθηκε για μία ακόμα φορά ως ιδιοκτήτης του ΠΑΣΟΚ, απόλυτα κολλημένος με τις καρέκλες – ίσως όσο κανένας πολιτικός αρχηγός μετά τη μεταπολίτευση – και με την τακτική του θα βάλει δυναμίτες στη δημοκρατική παράταξη.

Αλλιώς ξεκίνησε και ολοένα και περισσότερο γίνεται παράδειγμα προς αποφυγήν.

Να δούμε πώς θα αντιδράσουν οι επιτελάρχες της καταστροφής, οι κολαούζοι και οι πρωθυπουργήσιμοι φύλαρχοι του μνημονίου…

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.