25/04/2019 16:11:32

Δήλωση Σαλμά για το «όχι» στην προανακριτική: Δεν υπογράφω για «λόγους προσωπικής ευαισθησίας»

Ο Μάριος Σαλμάς επιστρέφει 276.000 ευρώ στον ΕΟΠΥΥ - Media
 
Με δήλωσή του ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, Μάριος Σαλμάς διευκρινίζει ότι δεν υπέγραψε την πρόταση του κόμματός του για τη διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης κατά υπουργών της κυβέρνησης, «μόνο και μόνο για λόγους προσωπικής ευαισθησίας καθώς έχω παραπεμφθεί στην προκαταρκτική επιτροπή». Άλλωστε, προσθέτει, με την ουσία της πρότασης δεν έχει καμία διαφωνία.
 
Ολόκληρη η δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας έχει ως εξής: «Δεν υπέγραψα την πρόταση για σύσταση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, που κατατέθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας την 27/2/2018, μόνο και μόνο για λόγους προσωπικής ευαισθησίας καθώς έχω παραπεμφθεί στην προκαταρκτική επιτροπή για την διερεύνηση των τυχόν ευθυνών πολιτικών προσώπων για την υπόθεση Novartis. Με την ουσία της πρότασης δεν έχω καμία διαφωνία».
 
Πληροφορίες από τη ΝΔ αναφέρουν ότι η δήλωση του πρώην υπουργού Υγείας βάζει τέλος στη συζήτηση περί κινήσεων του κόμματος σε βάρος του κ. Σαλμά, πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας μόλις είχε γίνει γνωστή η διαφοροποίησή του.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.