search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:04
MENU CLOSE

Αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό – Οι τελευταίες πληροφορίες

28.02.2018 15:56
Τι απαντά συνεργάτιδα του Τσίπρα για τα παράπονα ΝΔ για το Μαξίμου - Media
 
Ζήτημα ωρών είναι πλέον η ανακοίνωση της νέας σύνθεσης της κυβέρνησης, καθώς όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη αρχίσει τα τηλέφωνα από το Μέγαρο Μαξίμου προς στελέχη που υπουργοποιούνται, αλλά και υπουργούς που… χάνουν το χαρτοφυλάκιό τους.
 
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που υπάρχουν, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης αναμένεται να αναλάβει το υπουργείο Οικονομίας, στη θέση του Δημήτρη Παπαδημητρίου, διατηρώντας, παράλληλα, και τη θέση του αντιπροέδρου.
 
Επίσης, σίγουρος προς αποχώρηση θεωρείται και ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, με υποψήφιους αντικαταστάτες τους Δημήτρη Βίτσα και Νίκο Ξυδάκη, αλλά και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτή Ιωαννίνων, Χρήστο Μαντά.
 
Αν και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για διορθωτικό και όχι δομικό ανασχηματισμό της κυβέρνησης, φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζει τουλάχιστον μια έκπληξη, η οποία φαίνεται ότι θα είναι ο αντικαταστάτης της Λυδίας Κονιόρδου στο υπουργείο Πολιτισμού, με τα ονόματα του Φώτη Κουβέλη και του Σταύρου Μπένου να έχουν ακουστεί ήδη.
 
Επίσης, για τη θέση της Ράνιας Αντωνοπούλου ακούγεται το όνομα του ΓΓ Επιθεώρησης Εργασίας Νάσου Ηλιόπουλου.
 
Από εκεί και πέρα, αναμένονται διάφορες «καραμπόλες» από μετακινήσεις υπουργών, αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών από χαρτοφυλάκιο σε χαρτοφυλάκιο, χωρίς ωστόσο, ακόμα να έχει γίνει γνωστό ποιος θα πάει πού. 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:03