search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:20
MENU CLOSE

Η 90η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR® ζωντανά & αποκλειστικά στην COSMOTE TV

28.02.2018 16:46
Η 90η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR® ζωντανά & αποκλειστικά στην COSMOTE TV - Media
 
Η στιγμή της 90ης τελετής απονομής των βραβείων OSCAR πλησιάζει και η μεγάλη κινηματογραφική βραδιά θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση την Κυριακή 4 Μαρτίου, αποκλειστικά στην COSMOTE TV. 
 
Με καθημερινές ανταποκρίσεις, οι απεσταλμένοι της COSMOTE TV στο Λος Άντζελες, Γιώργος Σατσίδης και Χριστίνα Μπίθα  θα μεταφέρουν τις σημαντικότερες εξελίξεις πριν την απονομή. Η τηλεοπτική κάλυψη, θα ξεκινήσει στις 23.30 με τις αφίξεις των σταρ στο κόκκινο χαλί του Dolby Theatre, τις αποκλειστικές δηλώσεις και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις. Θα ακολουθήσει το pre-show στις 01.30, ενώ στις 03.00 θα ξεκινήσει η 90η Τελετή Απονομής των Βραβείων OSCAR με παρουσιαστή τον Τζίμι Κίμελ, για δεύτερη συνεχή χρονιά.
Η ζωντανή μετάδοση της λαμπερής τελετής, θα προβληθεί ταυτόχρονα στο COSMOTE CINEMA 2HD με ελληνικό, απευθείας σχολιασμό από τον Γιώργο Σατσίδη και τη  Χριστίνα Μπίθα που θα βρίσκονται στο Λος Άντζελες, αλλά και από το COSMOTE CINEMA 1HD σε πρωτότυπη μετάδοση, στην αγγλική γλώσσα. Η απονομή θα προβληθεί και με υπότιτλους, την Δευτέρα 5/3 στο COSMOTE CINEMA 2HD, από τις 21.00 με το pre-show, και στις 22.00 με την τελετή.  
Δεκαοχτώ ταινίες που βρίσκονται ανάμεσα στις φετινές υποψηφιότητες, διεκδικούν συνολικά 46 βραβεία και θα προβληθούν το προσεχές διάστημα αποκλειστικά στην COSMOTE TV.
Η COSMOTE TV αποτελεί τον μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:20