search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:17
MENU CLOSE

Πουλήθηκε η βίλα Ψυχάρη για 11,75 εκατ. ευρώ (Photos)

28.02.2018 18:16
Πουλήθηκε η βίλα Ψυχάρη για 11,75 εκατ. ευρώ (Photos) - Media

 

Εκποιήθηκε η παραθαλάσσια βίλα του Σταύρου Ψυχάρη στο Πόρτο Χέλι, η οποία βγήκε σε πλειστηριασμό από την τράπεζα Alpha Bank και πουλήθηκε σε τιμή που έφτασε τα 11,75 εκατ. ευρώ.

Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός πραγματοποιήθηκε σε συμβολαιογραφείο του Κρανιδίου και υπήρχαν τρεις υποψήφιοι αγοραστές οι οποίοι κατέθεσαν από μια εγγυητική επιστολή ύψους 1,5 εκατ. ευρώ. Τελικά, πλειοδότης αναδείχθηκε offshore εταιρεία, η οποία ανήκει σε Έλληνα εφοπλιστή, όπως αναφέρουν πληροφορίες. 

Σημειώνεται ότι η τιμή εκκίνησης ήταν 4,7 εκατ. ευρώ. Η υπερπολυτελής έπαυλη θεωρείται φιλέτο για το real estate της περιοχής που έχει χαρακτηριστεί ως η «ελληνική ριβιέρα». Πρόκειται για διώροφη κατοικία, συνολικά 600 τ.μ., που βρίσκεται σε έκταση 26 στρεμμάτων και διαθέτει υπόγειο και ισόγειο χώρο στάθμευσης. Επίσης, περιλαμβάνει πισίνα 100 τ.μ., κοντά στην «ιδιωτική» παραλία της βίλας. 

Η τοποθεσία της έπαυλης είναι στη θέση «Μετόχι» Αγίου Αιμιλιανού της Δ.Κ. Πορτοχελίου της κτηματικής περιφέρειας του Δήμου Ερμιονίδας. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:13