search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:40
MENU CLOSE

Εξώδικο στο Periodista.gr και τον Δ. Μπεκιάρη από τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου – H απάντηση της ιστοσελίδας

01.03.2018 11:04
Μπάμπης Παπαδημητρίου: Διασπορά ψεύτικων ειδήσεων ότι δικαιολογώ το «ξεβράκωμα» πολιτών από την αστυνομία - Media

 

Με το εξώδικο ο δημοσιογράφος διαμαρτύρεται για δημοσίευμα του periodista.gr που, επικαλούμενο δημοσιογραφικές πληροφορίες, ανέφερε ότι η Χρυσή Αυγή εξετάζει να εντάξει τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου στα ψηφοδέλτιά της.

Στην απάντησή του το Periodista.gr αναφέρει:
   
Πραγματικά πέσαμε από τα σύννεφα όταν διαβάσαμε το περιεχόμενο της εξώδικης διαμαρτυρίας – πρόσκλησης – δήλωσης που μας έστειλε ο δημοσιογράφος κ. Μπάμπης Παπαπαναγιώτου.

Μας εγκαλεί για ποιον ακριβώς λόγο; Για το ότι βασιζόμενοι σε δημοσιογραφικές πληροφορίες μεταφέραμε στο κοινό πως η Χρυσή Αυγή εξετάζει να τον εντάξει στα ψηφοδέλτια της; Ακόμη και ο τίτλος του ρεπορτάζ είναι ερωτηματικός: «Υποψήφιος με τη ναζιστική Χρυσή Αυγή ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου;». 

Αυτός είναι ο τίτλος και καταλαβαίνει ακόμη και μικρό παιδί πως δεν υιοθετούμε άκριτα τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, ούτε ότι μας λένε. Ρωτάμε και διεξάγουμε έρευνα.

Σε κάθε περίπτωση, είμαστε υποχρεωμένοι να ρωτήσουμε: Θα έστελνε εξώδικο ο κ. Παπαπαναγιώτου αν το ρεπορτάζ ανέφερε πως θα ήταν υποψήφιος με το κόμμα, για παράδειγμα, της Νέας Δημοκρατίας ή αν ετίθετο σχετικό ερώτημα; Διότι, όπως εύκολα κάποιος μπορεί να διαπιστώσει, υπάρχουν δημοσιεύματα που τον συνδέουν με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αν, θίγεται, ο κύριος Παπαπαναγιώτου για το γεγονός πως αξιολογούμε ότι οι απόψεις του ταυτίζονται με εκείνες της Χρυσής Αυγής, μπορούμε να αντιπαραβάλουμε τα παραδείγματα και να εναποθέσουμε τα συμπεράσματα στην κρίση των αναγνωστών και χρηστών του διαδικτύου. Ο κ. Παπαπαναγιώτου τοποθετείται δημόσια, εκφέρει συγκεκριμένες απόψεις και ως εκ τούτου θα έπρεπε να είναι ανεκτικός στην κριτική.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Παπαπαναγιώτου δηλώνει πως θίγεται, επειδή αναφερόμαστε στην καθημερινή του δραστηριότητα στο twitter. Αρκεί κανείς να επισκεφτεί το προφίλ του στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να παρακολουθήσει την πολύωρη, καθημερινή δραστηριότητά του, τους συνεχείς διαδικτυακούς καβγάδες και τον οχετό ύβρεων.

Καταληκτικά:

Από αυτό το δημοσίευμα υποστηρίζει ο κ. Παπαπαναγιώτου πως θίχτηκε η «τιμή και η υπόληψή» του υποστηρίζοντας ταυτόχρονα πως δήθεν μας διακατέχει κάποια μανία εναντίον του.

Αυτό που θα πρέπει να σημειώσουμε είναι πως το αντίθετο συμβαίνει: Επί δύο περίπου χρόνια, από το έτος 2016, ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου χυδαιολογεί αδιάκοπα και δημόσια σε βάρος του εκδότη και διευθυντή του PERIODISTA.GR, Δημήτρη Μπεκιάρη και σε βάρος μελών της οικογένειάς του, με προσωπικές αναφορές και αθλιότητες. 

Το κάνει αυτό τόσο μέσω του ραδιοφώνου, όσο και μέσω των social media, εκτοξεύοντας φοβερά ψεύδη ,φοβερές ύβρεις και συκοφαντίες.

Μόλις χθες μάλιστα μας έγιναν γνωστές φοβερές συκοφαντικές αναφορές σε βάρος του Δημήτρη Μπεκιάρη, τις οποίες ο κ. Παπαπαναγιώτου σύντομα θα κληθεί να τεκμηριώσει.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:39