search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:57
MENU CLOSE

COSMOTE: Δωρεάν δοκιμαστική χρήση υπηρεσιών cloud για επιχειρήσεις

01.03.2018 12:50
COSMOTE: Δωρεάν δοκιμαστική χρήση υπηρεσιών cloud για επιχειρήσεις - Media
 
 
Η COSMOTE προσφέρει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να δοκιμάσουν δωρεάν για 2 μήνες  τις προηγμένες λύσεις και εφαρμογές cloud  που διαθέτει, ώστε να γνωρίσουν χωρίς καμία δέσμευση τα ψηφιακά εργαλεία που ταιριάζουν στις ανάγκες τους για να λειτουργούν ευέλικτα και αποτελεσματικά στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον.
 
Συγκεκριμένα, η COSMOTE προσφέρει, για δοκιμαστική χρήση:
 
• Την υπηρεσία COSMOTE Business Cloud Servers, με την οποία οι επιχειρήσεις μπορούν να παραμετροποιούν και να ελέγχουν τις υποδομές τους (servers) απομακρυσμένα και με ασφάλεια, αλλά και να αξιοποιούν την προηγμένη τεχνική υποστήριξη της COSMOTE σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.
 
• Την υπηρεσία Microsoft Office 365, που παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης στην τελευταία έκδοση όλων των προγραμμάτων MS Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Skype), από παντού, μέσω υπολογιστή, κινητού και tablet, σε online ή offline περιβάλλον. Η υπηρεσία επίσης παρέχει και όλες τις νέες εφαρμογές του Office 2016 για PC και Mac.
 
• Τις εφαρμογές εμπορικής διαχείρισης (ERP) Soft1 Smart Works και Megaventory, με τις οποίες οι επιχειρήσεις μπορούν να αυτοματοποιούν τη ροή των καθημερινών εργασιών, μειώνοντας τον χρόνο διεκπεραίωσης και αυξάνοντας την παραγωγικότητά τους (π.χ. διαχείριση αγορών και πωλήσεων, διαχείριση πελατών και προμηθευτών, Reporting & Analytics).
 
• Ειδικά για τους δικηγόρους, τα δικηγορικά γραφεία ή νομικά τμήματα επιχειρήσεων προσφέρεται η πλατφόρμα Τιπούκειτος, που διαθέτει λειτουργίες διαχείρισης υποθέσεων, αυτόματου συγχρονισμού και άμεσης οργάνωσης εργασιών.
 
• Τέλος, η υπηρεσία My Health Angels η οποία συμβαδίζει με τις διεθνείς εξελίξεις της ψηφιακής υγείας (e-Health) προσφέρει μια ολοκληρωμένη διαχείριση στην οργάνωση του ιατρείου – πολυιατρείου, καθώς και υπηρεσίες πρόληψης και προαγωγής της υγείας. Ακόμα, παρέχει σε γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα άμεση επικοινωνία με τους ασθενείς τους, καθώς και ασφαλή διαχείριση των ιατρικών δεδομένων από όλες τις συσκευές.
 
Μετά το τέλος της δοκιμαστικής περιόδου χρήσης, οι υπηρεσίες παρέχονται με μηνιαία χρέωση σε ανταγωνιστικές τιμές . 
 
Περισσότερες πληροφορίες στο site της COSMOTE, και εκδήλωση ενδιαφέροντος με τη συμπλήρωση ειδικής φόρμας. 
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:57