search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:11
MENU CLOSE

Ρωσία: Πήρες μετάλλιο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες; Πάρε δώρο και μια BMW

01.03.2018 16:08
Η Ρωσία «πνίγει» την Ουκρανία: Απαγορεύει τις εξαγωγές πετρελαίου και πετρελαιοειδών - Media
 
Τα κλειδιά των ολοκαίνουργιων αυτοκινήτων παρέδωσε στους ρώσους ολυμπιονίκες προσωπικά ο ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Στους «χρυσούς» ολυμπιονίκες των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων της Πιονγκτσάνγκ, δώρισαν από ένα αυτοκίνητο μάρκας BMW X6, στους «ασημένιους» από μια BMW X5 και στους «χάλκινους» από μια BMW X4
 
Συνολικά δόθηκαν στους χρυσούς ολυμπιονίκες, στην Αλίνα Ζαγκίτοβα και τους παίκτες του χόκεϊ της εθνικής Ρωσίας 26 αυτοκίνητα BMW X6. Στους «ασημένιους» ολυμπιονίκες, που ήσαν αθλητές του καλλιτεχνικού πατινάζ και σκιέρ δόθηκαν 13 αυτοκίνητα BMW X5, ενώ σους χάλκινους δόθηκαν επτά αυτοκίνητα BMW X4.
 
Νωρίτερα ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν βράβευσε 46 ρώσους ολυμπιονίκες αθλητές απονέμοντας τους διάφορα κρατικά βραβεία. Μεταξύ τους οι ολυμπιονίκες παίκτες της ομάδας χόκεϊ της Εθνικής Ρωσίας, οι αθλήτριες του καλλιτεχνικού πατινάζ Αλίνα Ζαγκίτοβα και Εβγκενία Μενβέντιεβα, ο σκιέρ Αλεξάντρ Μπαλσουνόφ και άλλοι.
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:09