search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:25
MENU CLOSE

Βασανιστήρια σε οικογένεια στον Άγιο Δημήτριο: Πατέρας άφηνε τα παιδιά του νηστικά και απείλησε να τα σκοτώσει (Video)

01.03.2018 17:44
Επίθεση με τραυματία σε σύνδεσμο φιλάθλων στον Πειραιά – 13 προσαγωγές  - Media

 

Μαρτύρια βίωναν 5 παιδιά, ηλικίας 9 έως 16 ετών, στον Άγιο Δημήτριο, τα οποία ζούσαν σε άθλιες συνθήκες στις οποίους τους υποχρέωνε ο πατέρας τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας ανάγκαζε τα μεγαλύτερα παιδιά (17 και 14 ετών) να σκάβουν το καλοκαίρι χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος, να μαζεύουν σκουπίδια και ξύλα για την ξυλόσομπα.

Επιπλέον, τα ανάγκαζε να ζητιανεύουν για να βγάζουν λεφτά και να του τα δίνουν, ενώ κάποιες φορές τα άφηνε νηστικά και τα κακοποιούσε!

Πριν από λίγες μέρες, ο συγκεκριμένος πατέρας υποχρέωσε ξανά τα παιδιά του σε κάποια εξεφτελιστική πράξη με αποτέλεσμα, εκείνα να αρνηθούν πεισματικά. Τότε, εκείνος απείλησε να τα σκοτώσει με ένα μαχαίρι.

Τα παιδιά πανικοβλήθηκαν και πήγαν στο σχολείο όπου περιέγραψαν το μαρτύριό τους. Το σχολείο ενημέρωσε την κοινωνική υπηρεσία του δήμου, εκείνη την αστυνομία και με εισαγγελική παρέμβαση, ο άντρας συνελήφθη.

Κάτοικος της περιοχής δήλωσε στο «Epsilon» ότι η μητέρα ήθελε να κάνει ασφαλιστικά μέτρα κατά του άντρα της για όσα έκανε. Υποστήριξε ότι ήταν βίαιος και ότι πετούσε φαγητό που έφερναν κοινωνικές υπηρεσίες ή το Χαμόγελο του Παιδιού στην οικογένεια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33