search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 10:21
MENU CLOSE

Το αλογάκι… δεν κρατιόταν με τίποτα! – Μεγάλη ανατροπή από Λάρισα, 2-1 την ΑΕΚ – Φωνές για τη διαιτησία

01.03.2018 19:52
Το αλογάκι… δεν κρατιόταν με τίποτα! - Μεγάλη ανατροπή από Λάρισα, 2-1 την ΑΕΚ - Φωνές για τη διαιτησία - Media

 

Τελικό Κυπέλλου με μια μάγκικη νίκη ονειρεύεται η ΑΕΛ! Οι «βυσσινί» δεν πτοήθηκαν από το αντικανονικό γκολ του Μασούντ και με ήρωα τον Κρίζμαν στο 93’, τερμάτισαν το αήττητο της κακής ΑΕΚ (2-1).

Το δικαίωμα να ονειρεύεται τον τελικό του Κυπέλλου κέρδισε με το σπαθί της η ΑΕΛ!

Οι παθιασμένοι «βυσσινί» έκαναν κατάθεση ψυχής απέναντι στην ελλιπέστατη και προβληματική ΑΕΚ και την έφεραν τούμπα στις καθυστερήσεις (2-1).

Παρόλο που προηγήθηκαν μ’ ένα γκολ που ξεσήκωσε θύελλα δικαιολογημένων αντιδράσεων (καθώς ξεκίνησε από φάουλ για κόκκινη του Μοράν και οριακό οφσάιντ του σκόρερ Μασούντ), οι «κιτρινόμαυροι» δεν άντεξαν στην πίεση των γηπεδούχων.

Έτσι, το γκολ του Ναζλίδη από ένα συζητήσιμο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και το «χτύπημα» του Κρίζμαν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων έφεραν τη μεγάλη ανατροπή που τερμάτισε το εντυπωσιακό αήττητο 26 αγώνων των φιλοξενούμενων.

Όαση για την ΑΕΚ ο Χριστοδουλόπουλος, που είχε δοκάρι στο 1-1 και έφτιαξε αρκετές φάσεις, τις οποίες δεν αξιοποίησαν οι συμπαίκτες του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:53