search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:00
MENU CLOSE

Γ. Μουζάλας συγκινημένος: Όταν ανέλαβα ήξερα ότι η μετανάστευση θα με ταπεινώσει (Video)

02.03.2018 11:01
Γ. Μουζάλας συγκινημένος: Όταν ανέλαβα ήξερα ότι η μετανάστευση θα με ταπεινώσει (Video) - Media

 

«Ο Δημήτρης Βίτσας δεν είναι απλά καλή επιλογή, αλλά η ιστορική συνέχεια της αντιμετώπισης του προσφυγικού» δήλωσε, πριν από λίγο, εμφανώς συγκινημένος, ο απερχόμενος υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, που βρίσκεται σε εξέλιξη.
 
Επίσης, ο κ. Μουζάλας ευχαρίστησε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, «οι οποίοι ενώ έτρεχε η ιστορία, με έβαλαν μέσα». «Εγώ δεν μπορώ, δεν βγαίνει άλλο. Η μόνη μου προσπάθεια ήταν να είμαι χρήσιμος. Όταν ανέλαβα ήξερα ότι η μετανάστευση θα με ταπεινώσει», είπε ο Γιάννης Μουζάλας, εξηγώντας τους λόγους της αποχώρησής του από το υπουργείο Μεταναστευτικής

Μην μπορώντας να συνεχίσει την ομιλία του με βάσει τις σημειώσεις του είπε «έχω εδώ διάφορα γραμμένα… χέσ΄τα… δεν μπορώ τώρα».  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:59