search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:17
MENU CLOSE

Εξαφανίσθηκε το 2015 και 3 χρόνια μετά βρήκαν τον σκελετό της σφηνωμένο στους τοίχους του σπιτιού της (Photos)

02.03.2018 14:36
Εξαφανίσθηκε το 2015 και 3 χρόνια μετά βρήκαν τον σκελετό της σφηνωμένο στους τοίχους του σπιτιού της (Photos)  - Media

 

Στο Τέξας το 2015 οι συγγενείς της 61 ετών Μαίρι Στιούαρτ, δήλωσαν την εξαφάνιση της στην αστυνομία. Της τηλεφωνούσαν επί μέρες και δεν απαντούσε ενώ στα διάφορα ραντεβού της δεν είχε παρευρεθεί. Και η Μαίρι Στιούαρτ ήταν πάντα τυπική σε τέτοια θέματα. Η αλληλογραφία στην είσοδο του σπιτιού, είχε σχηματίσει ένα μικρό βουναλάκι.

Οι αρχές ερεύνησαν το θέμα, έψαξαν παντού ακόμη και στο σπίτι και ύστερα από λίγες εβδομάδες έκλεισαν τον φάκελο της υπόθεσης με ένα τεράστιο ερωτηματικό. Η Μαίρι Στιούαρτ, παρέμενε αγνοούμενη. Δεν είχαν βρεθεί ίχνη της, το σπίτι ήταν καθαρό και περιποιημένο σαν να μην είχε φύγει ποτέ, δεν υπήρχαν σημάδια πάλης.

Τους προβλημάτιζε μόνο το γεγονός ότι οι 6 γάτες που ζούσαν μαζί της μέσα στο σπίτι, είχαν βρεθεί νεκρές από ασιτία. Λες και κάποιος την είχε αρπάξει και την εξαφάνισε, αφήνοντας τις δουλειές της πίσω.

Τους τελευταίους μήνες του 2017, η τράπεζα που στο μεταξύ είχε κάνει κατάσχεση του σπιτιού αφού δεν πληρώνονταν οι δόσεις, το πούλησε σε μια οικογένεια. Οι άνθρωποι το είχαν δει, τους άρεσε και το αγόρασαν.

Το 2018, όταν όμως μπήκαν μέσα τα συνεργεία για να περάσουν το ηλεκτρικό, να φτιάξουν τα υδραυλικά και να βάψουν, βρήκαν κάτι παράξενο. Θρύμματα από κόκαλα. Ενημέρωσαν την αστυνομία η οποία μεν πιστοποίησε ότι πρόκειται για ανθρώπινα οστά, αλλά δεν έκανε καμία σύνδεση με την εξαφάνιση προ τριετίας.

Τα συνεργεία συνέχιζαν να δουλεύουν και έβρισκαν διάφορα πράγματα, μέχρι που ανάμεσα σε έναν τοίχο βρήκαν έναν σκελετό σφηνωμένο. Φορούσε γυαλιά παπούτσια και ρούχα φθαρμένα.

Τότε αποφάσισε η αστυνομία να ασχοληθεί και πάλι με το θέμα. Τα τεστ DNA στα κόκαλα πιστοποίησαν πως ήταν η Μαίρι Στιούαρτ, ενώ η μεγάλη τρύπα που έχασκε από τη σοφίτα έλυσε το μυστήριο.

Η γυναίκα πάτησε σε μια σπασμένη σανίδα της σοφίτας, εκείνη έσπασε και έπεσε σε «τυφλή» περιοχή ανάμεσα στους τοίχους.

Πέθανε από την πείνα και τη δίψα ύστερα από πολλές ημέρες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:17