search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:54
MENU CLOSE

Aφαίρεση βαθμών από τον Παναθηναϊκό!

02.03.2018 17:37
Aφαίρεση βαθμών από τον Παναθηναϊκό! - Media

 

Η ΕΠΟ τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με αφαίρεση τριών βαθμών για την υπόθεση Ταυλαρίδη αλλά στο «πράσινο στρατόπεδο» δεν ανησυχούν, μιας και τα έχουν βρει με τον Έλληνα στόπερ και την πλευρά του.

Από τις αρχές της εβδομάδας είναι γνωστό πως ο Παναθηναϊκός βρήκε εξωδικαστική λύση με την πλευρά του Ταυλαρίδη. Το μεσημέρι της Παρασκευής το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ ανακοίνωσε πως στον Παναθηναϊκό πως επιβάλλεται ποινή αφαίρεσης βαθμών. Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσισε να δεχτεί την από 12-12-2017 αίτηση του Ευσταθίου Ταυλαρίδη, καθώς επίσης να επιβάλλει και να ενεργοποιήσει σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος».

Στο «πράσινο στρατόπεδο», πάντως, δεν ανησυχούν. Θεωρούν πως το ζήτημα είναι καθαρά τυπικό και πως η αφαίρεση βαθμών δεν θα επιβληθεί από την στιγμή που υπάρχει συμφωνία με τον Ταυλαρίδη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:54