search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:09
MENU CLOSE

Ώρα μεταλλίου για Κατερίνα Στεφανίδη

03.03.2018 07:46
«Ερώτηση» Στεφανίδη σε Χαρδαλιά: «Πόσους μήνες έχει ο χρόνος;» - Media

 

Η 3η ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου στο Μπέρμιγχαμ συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες ελπίδες μας για μετάλλιο με Παπαχρήστου και Στεφανίδη σε μήκος και επι κοντώ αντίστοιχα.

Μπορεί η 2η ημέρα να μην ήταν η καλύτερη δυνατή για την ελληνική αποστολή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Μπέρμιγχαμ με την πτώση της Πεσιρίδου, την ακύρωση της Μπελιμπασάκη και τα δύο άκυρα του Τεντόγλου, αλλά η 3η ημέρα αρχίζει με πολλές ελπίδες για μετάλλιο.

Παπαχρήστου, τελικός τριπλούν γυναικών (13:00 ώρα Ελλάδος):

Το πρωί η Βούλα Παπαχρήστου θα αγωνιστεί στον τελικό του τριπλούν. Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι έχει δείξει σταθερότητα τα τελευταία χρόνια και θα μπει στο τερέν με την πέμπτη καλύτερη επίδοση, 14,25. Φαβορί για το χρυσό μετάλλιο είναι η Αμερικανίδα Όρτζι με την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο με 14,53.

Κατερίνα Στεφανίδη, τελικός επι κοντώ γυναικών (20:00 ώρα Ελλάδος):

Το απόγευμα σειρά παίρνει η σταρ της Ελληνικής αποστολής στο Μπέρμιγχαμ αλλά και τον αγώνων, Κατερίνα Στεφανίδη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ταξίδεψε στο Μπέρμιγχαμ με καλύτερη φετινής της επίδοση το 4,83 και είναι η τέταρτη καλύτερη φέτος στον κόσμο. Κύριες αντίπαλες στην προσπάθεια να κατακτήσει το μοναδικό χρυσό που λείπει από τη συλλογή της θα είναι η Κέιτ Ναζότ με 4,91 φέτος και η Αμερικανίδα Σάντι Μόρις με 4,90 φέτος.

Ο τελικός θα ξεκινήσει με αρχικό ύψος τα 4,35 μ. και θα ακολουθήσουν διαδοχικά τα 4,50 μ., 4,60 μ., 4,70 μ., 4,75 μ. κι έπειτα ο πήχης θα ανεβαίνει ανά πέντε εκατοστά.

Οι 12 του τελικού

Νιούμαν (Καναδάς) 4,66 μ.

Ρίζιχ (Γερμανία) 4,62 μ.

Κένεντι (Αυστραλία) 4,71 μ.

Γκινιόν -Ρομαρίν (Γαλλία) 4,71 μ.

Μουλίνα (Ανεξάρτητη) 4,55 μ.

Μπεένγκτστον (Σουηδία) –

ΜακΚάρτνει (Ν. Ζηλανδία) 4,70 μ.

Σίλβα (Κούβα) –

Μόρις (ΗΠΑ) 4,90 μ.

Στεφανίδη (Ελλάδα) 4,83 μ.

Σιντόροβα (Ανεξάρτητη) 4,87 μ.

Ναζότ (ΗΠΑ) 4,91 μ.

Κώστας Δουβαλίδης, 60 μ. εμπόδια, προκριματικός (20:30 ώρα Ελλάδος)

Τελευταία ελληνική συμμετοχή αυτή του Κώστα Δουβαλίδη στα προκριματικά των 60 μ. με εμπόδια. Ο Έλληνας αθλητής στην 4η του συμμετοχή σε Πασκόσμιο κλειστού στίβου θα διεκδικήσει μια θέση στον ημιτελικό αν και αντιμετώπιζε μέχρι πρόσφατα πρόβλημα στον δικέφαλο. Ο Δουβαλίδης θα τρέξει στην τέταρτη προκριματική σειρά και για περάσει στον επόμενο γύρο θα πρέπει να τερματίσει στους τέσσερις πρώτους ή η επίδοση του να είναι στις τέσσερις καλύτερες στο σύνολο των σειρών. Ο αθλητής έχει πετύχει φέτος 7.69, που είναι η τέταρτη επίδοση της σειράς του.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:09