search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:10
MENU CLOSE

Γεννηματά: Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει η πολιτική σκηνή ρωμαϊκή αρένα

03.03.2018 09:55
Γεννηματά: Ενωμένοι να διαμορφώσουμε το μέλλον μας με μια ισχυρή και αξιόπιστη κυβέρνηση  - Media

 

Η Φώφη Γεννηματά σε συνέντευξη που παραχώρησε στα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» ασκεί αυστηρή κριτική στη κυβέρνηση λέγοντας ότι βρίσκεται σε αποδρομή και κανένας ανασχηματισμός δεν την σώζει. Η κ. Γεννηματά κατηγορεί την κυβέρνηση ότι καλλιεργεί διχαστικά μέτωπα που έχουν προκαλέσει ζημιά στη χώρα. «Όχι στις λογικές των διχαστικών μετώπων που τόση ζημιά προξένησαν στη χώρα. Δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπεί η πολιτική σκηνή σε ρωμαϊκή αρένα», τονίζει η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

Με αφορμή την υπόθεση Novartis και το κλίμα σκανδαλολογίας υποστηρίζει ότι «πάνω σε ένα υπαρκτό διεθνές σκάνδαλο, η Κυβέρνηση προσπαθεί να στήσει ένα μηχανισμό εξόντωσης πολιτικών αντιπάλων. Χρησιμοποιούν συστηματικά θύλακες στη Δικαιοσύνη για τις πολιτικές τους σκοπιμότητες. Αντιλήψεις καθεστωτικές που παραπέμπουν σε άλλες εποχές». Επίσης η Φώφη Γεννηματά αναφέρει ότι «το φλερτ Τσίπρα- Καραμανλή καλά κρατεί» και υπογραμμίζει ότι για την προοδευτική παράταξη είναι σαφές ότι: «Μας ενδιαφέρει να λάμψει η αλήθεια. Δε σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας. Το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι σλόγκαν για αφελείς, “αδειανό πουκάμισο”».

«Είμαστε ο προοδευτικός πόλος απέναντι στη διπλή συντήρηση στην Ελλάδα που εκφράζουν οι ΣΥΡΥΖΑΝΕΛ και η ΝΔ. Ο κόσμος έχει αρχίσει να το βλέπει, μας ακούει και ελπίζει», δηλώνει ενόψει του επικείμενου συνεδρίου για τον νέο προοδευτικό φορέα επισημαίνοντας ότι σταδιακά προχωρά η ώσμωση όσων συμμετέχουν λέγοντας “ναι” στην πολυφωνία αλλά “όχι” στη Βαβυλωνία. «Δημιουργούμε το Κίνημα Αλλαγής για να βρουν επιτέλους φωνή όλοι οι δημοκρατικοί, προοδευτικοί πολίτες», συμπληρώνει και ξεκαθαρίζει ότι το Κίνημα Αλλαγής θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις. «Εμείς ακολουθούμε αυτόνομη πορεία και υπηρετούμε σταθερά μια πολιτική εθνικής συνεννόησης. Στεκόμαστε απέναντι στον διχασμό και τη μισαλλοδοξία που αποσταθεροποιεί τη χώρα και διαλύει την κοινωνική συνοχή. Για ΄μάς η κυβερνητική συνεργασία έχει ως αυστηρή, θεμελιώδη προϋπόθεση την προγραμματική συμφωνία για μια προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης της χώρας»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:09