14/11/2019 20:04:40

Συνελήφθη 36χρονος που υποσχόταν διορισμούς στην ΕΡΤ έναντι αμοιβής

Συνελήφθη 36χρονος που υποσχόταν διορισμούς στην ΕΡΤ έναντι αμοιβής  - Media

 

Ένας 36χρονος Έλληνας συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ασφάλεια Αττικής την κατηγορία για απάτη κατ’ εξακολούθηση, υποσχόμενος διορισμούς στην ΕΡΤ έναντι αμοιβής. 

Το συγκεκριμένο πρόσωπο που δεν έχει σχέση με την ΕΡΤ, από τα τέλη του 2016 ως το Φθινόπωρο του  2016 εισέπραξε το ποσό των 10.150 ευρώ από μια γυναίκα και από τον Ιούνιο του 2015 ως και τα μέσα Ιουλίου 2016, το ποσό των 3.100 ευρώ από έναν άνδρα με το πρόσχημα πως μπορεί να μεσολαβήσει για να προσληφθούν στην ΕΡΤ. Ο κατηγορούμενος επανήλθε τον Δεκέμβριο του 2017 και ζήτησε από μια γυναίκα το ποσό των 500 ευρώ και στη συνέχεια άλλα 200 ευρώ για διαδικαστικά έξοδα.  Η γυναίκα ζήτησε τη συνδρομή της Ασφάλειας το ποσό των 200 ευρώ προσημειώθηκε και κατά την παραλαβή του, συνελήφθη.

Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε η ηγεσία του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής και η δίοικηση της ΕΡΤ για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί εντός της εταιρείας, το επίμαχο  διάστημα Από την ανάκριση προκύπτει πως το πρόσωπο αυτό δεν σχετίζεται με πρόσωπα της σημερινής διοίκησης της ΕΡΤ.

Όμως τα στοιχεία που προκύπτουν από την ανάκριση είναι άκρως ενδιαφέροντα.

Πηγή: typologies.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.