search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:16
MENU CLOSE

Αρναούτογλου: Να λογοδοτώ στον Κανάκη; Ο Λάτσιος είναι ο διευθυντής (Videos)

03.03.2018 15:04
Αρναούτογλου: Να λογοδοτώ στον Κανάκη; Ο Λάτσιος είναι ο διευθυντής (Videos) - Media

 

«Εύχομαι όλες οι εκπομπές να φτάνουν μέχρι το τέλος τους, να μην κόβονται», δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή Ooh la la!.

«Το Πολύ την Κυριακή ήταν πριν από πολλά χρόνια, το 2005. Το Sunday Live είναι μια εκπομπή αγγλική.Είναι η εποχή που μπορείς να κάνεις τα πάντα στην τηλεόραση. Είμαι στον ΑΝΤ1, συζητάμε με το κανάλι. Είμαι ετοιμοπόλεμος γιατί έχουμε μεγάλες τηλεοπτικές μάχες», σημείωσε ο γνωστός παρουσιαστής.

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο Αντώνης Κανάκης ανέλαβε την βραδινή ζώνη του καναλιου, είπε: «Πάντα ο Αντώνης Κανάκης είχε έναν ρόλο συμβούλου. Είμαστε φίλοι αλλά δεν κάνουμε την ίδια παρέα που κάναμε παλαιότερα. Όταν σταματάς να είσαι εργένης και είσαι σε απόσταση δεν βρίσκεσαι τόσο πολύ. Ο Αντώνης έχει δώσει πολύ ωραία τηλεοπτικά δείγματα με πολύ μεγάλες επιτυχίες, οι ιδέες του είναι πάντα πάρα πολύ ωραίες, τα τηλεοπτικά μηνύματα που βγάζει είναι σωστά. Το αν υπήρξαν διαφωνίες μεταξύ μας τηλεοπτικά, τις λύνεις μιλώντας. Εγώ μέχρι τώρα με τον Γιάννη Λάτσιο μιλάω, αυτός είναι διευθυντής, με αυτόν συζητάω για κάποια πρόταση».

Παράλληλα, έχει δηλώσει στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά»: «Η πρόταση που είχα για μεσημεριανή εκπομπή δεν ήταν κάτι που ήθελα να κάνω. Συζητάμε προτάσεις, αλλά το θέμα είναι να είναι κάτι καλό. Είναι μια εποχή που ο ΑΝΤ1 δίνει έναν αγώνα σημαντικό κι εγώ δεν θέλω να μείνω έξω από τη φωτιά. Είναι εύκολο να μείνεις έξω από τη φωτιά όταν καίει παντού το τοπίο. Δεν υπήρξα ποτέ στη ζωή μου έτσι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00