search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:58
MENU CLOSE

Τραγωδία στην Ημαθία: Στρατιώτης αυτοκτόνησε στη σκοπιά ένα μήνα πριν απολυθεί – Τι λέει η ανακοίνωση του ΓΕΣ

03.03.2018 16:24
Έβρος: Ανατροπή με τον θάνατο στρατιώτη στη σκοπιά - Τα νέα στοιχεία και η δίωξη για ανθρωποκτονία - Media

 

Τραγωδία σε στρατιωτικό εργοστάσιο της Μεραρχίας Υποστήριξης στο Πλατύ Ημαθίας καθώς στρατιώτης αυτοκτόνησε στη σκοπιά. Σύμφωνα πληροφορίες, ο 20χρονος φαντάρος θα έπαιρνε το απολυτήριο του σε λιγότερο από ένα μήνα, ενώ το σπίτι του βρισκόταν μόλις 200 μέτρα από το στρατόπεδο όπου υπηρετούσε τη θητεία του. Σε απόσταση 20 μέτρων βρισκόταν ο αρχιφύλακας του στρατοπέδου που δεν πρόλαβε να αντιδράσει. 

Στο σημείο έχουν σπεύσει οι γονείς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες,η μητέρα του άτυχου νέου ενημέρωσε τα στελέχη του στρατοπέδου ότι πριν από λίγο καιρό είχε χωρίσει με τη νεαρή σύντροφό του. 

Στις συγκλονιστικές λεπτομέρειες αυτής της τραγωδίας: Στο στρατιωτικό εργοστάσιο υπηρετεί ο δίδυμος αδερφός του αυτόχειρα. Μάλιστα πριν ξεκινήσει τη στρατιωτική θητεία του, και ο 20χρονος φαντάρος είχε εργαστεί με πολιτική ιδιότητα στη συγκεκριμένη μονάδα. 

Η επίσημη ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού είναι η ακόλουθη:

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, στις 03 Μαρτίου 2018, και περί ώρα 16:30, ο Στρατιώτης Κ. Δ., ετών 20, που υπηρετούσε σε μονάδα της ΜΕΡΥΠ στην περιοχή της Ημαθίας, τραυματίσθηκε θανάσιμα με το υπηρεσιακό του τυφέκιο, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού.

Οι συνθήκες του περιστατικού διερευνώνται αρμοδίως.

Το ΓΕΣ εκφράζει συλλυπητήρια στους οικείους του.

Πηγή: onalert.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:58