search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:47
MENU CLOSE

Καραγκούνης: Κανένας ανασχηματισμός δεν πρόκειται να σώσει την κυβέρνηση στις επερχόμενες εκλογές

03.03.2018 18:11
Καραγκούνης: Κανένας ανασχηματισμός δεν πρόκειται να σώσει την κυβέρνηση στις επερχόμενες εκλογές - Media

 

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και αν. τομεάρχης Δικαιοσύνης της Ν.Δ. Κώστας Καραγκούνης στη συνέντευξή του στη «Βραδυνή της Κυριακής”, αναφέρει ότι «κανένας ανασχηματισμός και καμία αναπαλαίωση δεν πρόκειται να σώσει την κυβέρνηση στις επερχόμενες εκλογές».

Χαρακτηρίζει την διερεύνηση της υπόθεσης με τα πυρομαχικά στην Σ. Αραβία «βάσιμη», ενώ εκείνη της Novartis «κατασκευασμένη εργολαβία σπίλωσης πολιτικών αντιπάλων» και σημειώνει ότι ευθύνη της ΝΔ στην Προανακριτική Επιτροπή είναι η εγγύηση ότι «ο θεσμός της Προανακριτικής δεν θα λειτουργήσει ως “πλυντήριο” πολιτικών σκοπιμοτήτων».

Ακόμα ο κ. Καραγκούνης εκφράζει την συμφωνία του με τις μηνύσεις που υπέβαλαν πολιτικά πρόσωπα όπως ο Α. Σαμαράς αναφέροντας ότι αν ήταν στην θέση τους θα έπραττε ακριβώς το ίδιο «γιατί, φυσικά, θα ήξερα ότι αδίκως κατηγορούμαι».

Ο κ. Καραγκούνης στην συνέντευξή του εκτιμά ότι η Τουρκία είναι επικίνδυνη εξαιτίας των αντιφάσεων που την κατατρύχουν σε ότι αφορά τον προσανατολισμό της και εκφράζει την ελπίδα ότι «το ΝΑΤΟ και η δυτική συμμαχία τελικά, θα λειτουργήσει πυροσβεστικά σε όλα αυτά τα αστάθμητα».

Τέλος, ως προς το θέμα της επιδότησης ενοικίου σε βουλευτές και υπουργούς, είπε ότι “αυτό που προκάλεσε την κοινή γνώμη δεν ήταν η ιδιότητα των εμπλεκομένων ως υπουργών, αλλά η ιδιότητά τους ως εκατομμυριούχων. Υπουργός που να παίρνει επιδότηση ενοικίου, υπό προϋποθέσεις στέκεται. Εκατομμυριούχος που να παίρνει επιδότηση ενοικίου, δεν στέκεται!».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:46