search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:26
MENU CLOSE

Κουβέλης: Δεν παρέδωσα την πολιτική και ιδεολογική μου ταυτότητα στον Καμμένο

04.03.2018 09:20
Κουβέλης: Δεν παρέδωσα την πολιτική και ιδεολογική μου ταυτότητα στον Καμμένο   - Media

 

Για τις ενέργειες με στόχο τον άμεσο επαναπατρισμό των δύο Ελλήνων στρατιωτικών μίλησε στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή «Πάμε Αλλιώς», ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Φώτης Κουβέλης.

«Πιστεύω ότι οι τουρκικές αρχές θα δουν το περιστατικό στον Έβρο στις πραγματικές του διαστάσεις» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας.  

 «Η Ελλάδα είναι μια ειρηνική χώρα και δεν θέλει κλιμάκωση των εντάσεων», πρόσθεσε. 

«Αν ήταν άλλες οι συνθήκες με την Τουρκία θα έμενε ως ένα απλό περιστατικό» τόνισε ο κ. Κουβέλης και υπογράμμισε ότι «θέλω να πιστεύω ότι θα αποφευχθεί οποισδήποτε συμψηφισμός από την πλευρά της Τουρκίας».

Σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό και την είσοδό του στην κυβέρνηση, ο κ. Κουβέλης, ανέφερε: «Όταν συνεργάστηκα ως πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και τότε ως Ανανεωτική Αριστερά ήμουν για να σώσουμε την χώρα. Η οποιαδήποτε συνεργασία δεν σημαίνει ότι εκχωρούμε, ούτε την πολιτική, ούτε την ιδεολογική μας ταυτότητα». «Η συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο επιδιώκει να έχει ένα χρήσιμο αποτέλεσμα. Αλλά δεν έχει εκχωρήσει κανείς την πολιτική του ταυτότητα», τόνισε.

Αναφερόμενος στο Μακεδονικό είπε: «Πρέπει να θυμίσω ότι η θέση μου για την αντιμετώπιση του Μακεδονικού δεν είναι σημερινή. Δεν διατύπωσα κανέναν καινούριο λόγο. Αυτά που λέω σήμερα, τα λέω χρόνια. Πρέπει να προωθηθεί και να επιλυθεί το θέμα. Από τη νέα μου θέση, διεκδικώ να έχω την άποψη που έχω και τώρα». 

Πηγή: ΕΡΤ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48