search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:45
MENU CLOSE

Ψυχολογικές «ντόπες» στο Κορωπί για το ντέρμπι

04.03.2018 10:14
Αν και «σεληνιασμένος» ο Νέντοβιτς ο Παναθηναικός έχασε στις λεπτομέρειες από τη Μακάμπι  - Media

 

Οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και… έφτιαξαν ψυχολογικά τους παίκτες του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι στο Φάληρο. Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το απόγευμα του Σαββάτου ενόψει του σημερινού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη». Στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς δεν ήταν μόνοι τους, καθώς αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του «τριφυλλιού» έδωσαν το παρών και «ντόπαραν» ψυχολογικά τους παίκτες για την αναμέτρηση με τους «ερυθρολεύκους», ζητώντας πάνω απ’ όλα να βγάλουν πάθος και ψυχή πάνω στο χορτάρι.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε κανονικά και όπως αναμενόταν ο Δημήτρης Κουρμπέλης που επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του. Ο Έλληνας τεχνικός πήρε στην αποστολή τους: Βλαχοδήμο, Διούδη. Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιο, Αυλωνίτη, Κουρμπέλη, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Λουντ, Σταϊκο, Κάτσε, Τζανδάρη, Δώνη,Μουνιέ, Χατζηγιοβάνη, Πίσπα και Άλτμαν.

Όσον αφορά την ενδεκάδα προβάδισμα φαίνεται να έχουν οι: Βλαχοδήμος κάτω από τα δοκάρια. Οικονόμου και Αυλωνίτης στο κέντρο της άμυνας. Αριστερό μπακ Ινσούα, δεξί Γιόχανσον. Κάτσε και Τζανδάρης στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Μουνιέ, Κουλιμπαλί στα άκρα, ο Λουντ σε ελεύθερο ρόλο και στην κορυφή ο Δώνης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:45