search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:28
MENU CLOSE

Σοκ στο καμπιονάτο – Νεκρός ο αρχηγός της Φιορεντίνα, Ντάβιντε Αστόρι

04.03.2018 11:37
Σοκ στο καμπιονάτο - Νεκρός ο αρχηγός της Φιορεντίνα, Ντάβιντε Αστόρι - Media

 

Σοκ έχει προκαλέσει στο ιταλικό ποδόσφαιρο η είδηση πως ο αρχηγός της Φιορεντίνα, Ντάβιντε Αστόρι, βρέθηκε νεκρός στο ξενοδοχείο, στο οποίο είχε καταλύσει η ομάδα της Φλωρεντίας, λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι με την Ουντινέζε στο «Φρίουλι».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 31χρονος αμυντικός, διεθνής 14 φορές με την εθνική ομάδα της Ιταλίας, πέθανε στον ύπνο του πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς. Οι «βιόλα» αντιμετωπίζουν σήμερα (16:00) την Ουντινέζε για τη Serie A, σ’ ένα παιχνίδι, το οποίο θα αναβληθεί, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να μη γίνει κανένα παιχνίδι της αγωνιστικής σήμερα στην Ιταλία.

Ο Αστόρι, ο οποίος έγινε για πρώτη φορά πατέρας πριν από δύο εβδομάδες, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο Ούντινε. «Η Φιορεντίνα είναι βαθύτατα σοκαρισμένη και αναγκάζεται να ανακοινώσει τον θάνατο του αρχηγού της. Για αυτή την φοβερή και ιδιαίτερη κατάσταση, πρωτίστως για την οικογένειά του, ζητούμε την διακριτικότητα των ΜΜΕ» αναφέρει η ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:28