search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:53
MENU CLOSE

Μέλπω Ζαρόκωστα: Ο Κωνσταντάρας είχε τα ωραιότερα πόδια που έχω δει σε άντρα

04.03.2018 12:37
Μέλπω Ζαρόκωστα: Ο Κωνσταντάρας είχε τα ωραιότερα πόδια που έχω δει σε άντρα - Media

 

Για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την άγνωστη περιπέτεια της υγείας της μίλησε -μεταξύ άλλων- η Μέλπω Ζαρόκωστα, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «Down Town».  

Η αγαπημένη ηθοποιός των ελληνικών ταινιών δηλώνει ιδιαίτερα χορτασμένη, αν και δεν υπήρξε ποτέ πρωταγωνίστρια και εξομολογείται για εκείνο που τη φοβίζει περισσότερο.

«Είμαι χορτασμένη. Ειλικρινά σ’ το λέω. Πολύ χορτασμένη. Ακόμη και τώρα που γέρασα και κάτσιασα. Πάντα στη ζωή μου είχε ένα common sense εγγλέζικο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και στην ερώτηση αν εκστομίζει με ευκολία τη φράση “τώρα γέρασα” απαντά: «Δε λέω ότι σαν άνθρωπος δεν φοβάμαι κι εγώ να πεθάνω, αλλά όχι τόσο πολύ πια. Περισσότερο φοβάμαι την αρρώστια. Τέσσερις φορές καρκίνο στο στήθος έβγαλα. Τον πρώτο πριν από 35 χρόνια. Ναι, τον καρκίνο τον φοβάμαι. Όπως φοβάμαι και την άνοια. Γι’ αυτό προσπαθώ να ασκώ το μυαλό μου και να γράφω  συνέχεια. Έχω χορτάσει, έχω πονέσει, έχω βασανιστεί, έχω αρρωστήσει και τι δεν έχω πάθει. Αλλά με βοήθησε στη ζωή μου το γεγονός ότι χτυπήθηκα πολύ, γιατί ατσαλώθηκα».

«Βγάλε τις κάλτσες Λάμπρο»

«Ταιριάζαμε με τον Κωνσταντάρα. Είχε τα ωραιότερα πόδια που έχω δει σε άντρα. Τα πόδια του ήταν σαν άγαλμα. Αφού καμιά φορά στις περιοδείες του έλεγα: «Βγάλε ρε Λάμπρο τις κάλτσες να δούμε τα πόδια σου»!

Αποσύρθηκε στα εβδομήντα του με βαριάς μορφής κατάθλιψη. Τα τελευταία χρόνια ήταν κατάκοιτος στο κρεβάτι. Πέθανε, τελικά, από άνοια», εξομολογείται η Μέλπω Ζαρόκωστα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:52