search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:31
MENU CLOSE

Ο Αστέρας «γονάτισε» τον ΠΑΟΚ – Ήττα σοκ για τον δικέφαλο στην Τρίπολη

04.03.2018 15:12
Ο Αστέρας «γονάτισε» τον ΠΑΟΚ - Ήττα σοκ για τον δικέφαλο στην Τρίπολη - Media

 

Στην Τρίπολη σταμάτησε σήμερα το «τρένο» του ΠΑΟΚ. Ο Αστέρας κέρδισε τον «Δικέφαλο του Βορρά» με 3-2, ύστερα από ένα ματς διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Παράλληλα έβαλε τέλος στο αήττητο σερί των 16 αγώνων που μετρούσε και όχι μόνο μπήκε για τα καλά στη διεκδίκηση της 5ης θέσης, αλλά την ίδια στιγμή έβαλε 
 
Οι γηπεδούχοι είχαν τον Αθανασιάδη κάτω από τα γκολπόστ, τους Μπέρτο, Πασαλίδη, Τριανταφυλλόπουλο και Γιαννούλη στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Ιγκλέσιας, Μουνάφο στο «6» και «8» αντίστοιχα, τους Κυριακόπουλο, Τσιλιανίδη στα άκρα, τον Τόνσο οργανωτή και τον Μανιά «φουνταριστό». 
 
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με τον Πασχαλάκη κάτω από τα γκολπόστ, τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια στην άμυνα, από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Μαουρίτσιο, Σάχοβ στον άξονα, τον Κάμπος στο δεξί φτερό, τον Μακ στο αριστερό και τον Πέλκα σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Πρίγιοβιτς, 
 
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Αστέρα. Με σωστή τακτική προσέγγιση, «εγκλώβισε» τον ΠΑΟΚ που έπαιζε μονόπατα… μόνο από τα αριστερά με τον Μακ. Ετσι ήταν προβλέψιμος, σε αντίθεση με τους Αρκάδες που ρόλαραν σωστά, τσουλούσαν την μπάλα και στο18’άνοιξαν το σκορ με τον Κυριακόπουλο. Στιο 32′ θα μπορούσαν να είχαν διπλασιάσει τα τέρματά τους με τον Μανιά, αλλά τελικά ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να ισοφαρίσει στο 37′ με τον Κάμπος. Ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ωραία κούρσα του Μακ και την πρώτη ουσιαστική επέμβαση των Θεσσαλονικιών στα καρέ των γηπεδούχων. Ετσι η ανάπαυλα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες (1-1) και τον ΠΑΟΚ να έχει μία ανούσια κατοχή μπάλας (67%). Η οποία όμως δεν είχε μετατραπεί σε ευκαιρίες και πίεσης.  

Πηγή: gazzetta.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:31