search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:54
MENU CLOSE

Τυπική η αδειοδότηση για το μικρό «αδελφάκι» του ΑΝΤ1 από το ΕΣΡ

04.03.2018 15:22
Τυπική η αδειοδότηση για το μικρό «αδελφάκι» του ΑΝΤ1 από το ΕΣΡ - Media

 

O σταθμός που αποτελεί το μικρό «αδερφάκι» του ANT1, αφού ανήκει στον ίδιο επιχειρηματία, βρίσκεται πολύ κοντά στο να πάρει έγκριση και να διεκδικήσει μία θεματική άδεια από το ΕΣΡ.

Το κανάλι που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη δεν διεκδίκησε μία από τις 7 πανελλαδική εμβέλειας τηλεοπτικές άδειες γενικής στόχευσης και θα έπρεπε να αποδείξει ότι δεν είναι ενημερωτικό για να διεκδικήσει μία από της θεματικές στον διαγωνισμό του φθινοπώρου του 2018.

Το ΕΣΡ στηρίχθηκε ουσιαστικά στον νόμο 4279/2014 και θεωρεί ότι η απλή δήλωση που έκανε το 2016 το κανάλι και η αλλαγή στο εβδομαδιαίο του πρόγραμμα, αρκούν για να θεωρηθεί μη ενημερωτικό.

Το κανάλι έκοψε όλα τα δελτία ειδήσεων, παρόλα αυτά έχει ακόμα ενημερωτικά ντοκιμαντέρ και μαγκαζίνο τα οποία θα και πρέπει να ελεγχθούν για να αποφασιστεί αν η δήλωση του το 2016 είναι αληθινή.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:53