search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:28
MENU CLOSE

Η απάντηση του υπουργείου Εργασίας για την εργαζόμενου του ΕΦΚΑ

04.03.2018 16:26
Συμβολική κατάληψη στο υπ. Εργασίας από εργαζόμενους σε Ταμεία και ΟΑΕΔ - Media

 

Απάντηση σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», με το οποίο η εφημερίδα επιχείρησε να στραφεί εναντίον εργαζομένης-υπαλλήλου του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), όχι επειδή απασχολείται νόμιμα και με αυξημένα καθήκοντα στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, αλλά για το όνομα και τη συγγένεια που φέρει, δίνει το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Ειδικότερα, το υπουργείο επισημαίνει ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα εμφανίζει ως δήθεν «ρουσφέτι» το γεγονός ότι η συγκεκριμένη υπάλληλος του ΕΦΚΑ, με τις γνώσεις και την εμπειρία της, παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες για τα θέματα οργάνωσης των Περιφερειακών Ελεγκτικών Κέντρων Ασφάλισης (ΠΕΚΑ).

«Παράλληλα, αποσιωπά ότι, διοικητικά και οργανωτικά, η παροχή της υπηρεσίας των δημοσίων υπαλλήλων γίνεται, κατά την πάγια διαδικασία της δημόσιας διοίκησης, με παράλληλη απασχόληση. Ουδέν μεμπτό» σχολιάζει το υπουργείο Εργασίας, ενώ διαπιστώνει ότι αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο μίας «δημοσιογραφίας» που δεν σέβεται τίποτα.

«Με “ανθρωποφαγική” διάθεση, στοχοποιεί πρόσωπα και οικογένειες για καθαρά μικροπολιτικούς λόγους» σημειώνει το υπουργείο Εργασίας.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:28