search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:51
MENU CLOSE

Διαψεύδει ο ΑΝΤ1 δημοσιεύματα για απομάκρυνση Λάτσιου μετά τη χαμηλή τηλεθέαση

04.03.2018 18:10
Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Γιάννη Λάτσιου: Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 - Media

 

Την αποχώρησή του Γιάννη Λάτσιου από τη θέση του ως Γενικός Διευθυντής Προγράμματος, Marketing και Επικοινωνίας του ομίλου ANT1 ήθελαν πρόσφατα δημοσιεύματα.

Τα χαμηλά νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen ήταν μόνο η αφορμή. Σύμφωνα μάλιστα με τις «Τυπολογίες» το πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού ξεπέρασε σε μπάτζετ τα 40.000.000 ευρώ.

Οι χαμηλές τηλεθεάσεις ακολουθήθηκαν από το φινάλε του επιτυχημένου Anne αλλά και το πρόωρο κόψιμο του Κυριακάτικου βραδινού σόου του σταμού «Sunday Live, το οποίο μετά από πολύμηνες αναβολές είχε τελικά ξεκινήσει να προβάλλεται μέσα στον Φεβρουάριο.

Σε επικοινωνία που είχε το Dailymedia.gr με το γραφείο Τύπου του Ant1 υπήρξε ξεκάθαρη διάψευση των δημοσιευμάτων και των ανυπόστατων φημών για απομάκρυνση ή παραίτηση του Γιάννη Λάτσιου από τη θέση του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50