search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:45
MENU CLOSE

Ξανά στη σκηνή των Όσκαρ Beatty – Dunaway παρά το περσινό φιάσκο

04.03.2018 18:30
Ξανά στη σκηνή των Όσκαρ Beatty - Dunaway παρά το περσινό φιάσκο  - Media

 

Ψιθυρίζεται έντονα τις τελευταίες ώρες και μόλις λίγο πριν αρχίσει η μεγάλη γιορτή της 7ης Τέχνης, τα Όσκαρ 2018, ότι ο Warren Beatty και ο Faye Dunaway και ότι θα παραδώσουν το όσκαρ καλύτερης ταινίας στην αποψινή μεγάλη βραδιά. 

Σύμφωνα με το ΤΜΖ οι άλλοτε πρωταγωνιστές της θρυλικής ταινίας Bonnie and Clyde θα παρουσιάσουν βραβείο στη βραδιά απονομής των βραβείων απόψε, παρά το γεγονός ότι πέρυσι είχαν κάνει τη μεγαλύτερη… γκάφα στην ιστορία των Όσκαρ καθώς ανακοίνωσαν λάθος νικητή για την κατηγορία καλύτερης ταινίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δυο διάσημοι ηθοποιοί εθεάθησαν προχθές στο Dolby Theatre όπου και έκαναν πρόβα για την ανακοίνωση του συγκεκριμένου βραβείου με κάποιους να σχολιάζουν πως “φέτος θα είναι καλύτεροι από πέρυσι ενώ ακούστηκε ότι ο διάσημος ηθοποιός αστειευόταν λέγοντας πως θα ανακοινώσει ότι ο νικητής της κατηγορίας είναι… το “Όσα παίρνει ο άνεμος”, το οποίο βέβαια είναι ταινία της δεκαετίας του ’60 η οποία είχε κατακτήσει πολλά βραβεία. Δείτε παρακάτω το βίντεο με το περυσινό φιάσκο των δύο ηθοποιών στη σκηνή όπου απονέμονταν τα κορυφαία βραβεία.  

Πηγή: gossip-tv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:44