search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:31
MENU CLOSE

Τις ελπίδες του Ολυμπιακού «σκότωσε» ο Παναθηναϊκός: 1-1

04.03.2018 19:26
Τις ελπίδες του Ολυμπιακού «σκότωσε» ο Παναθηναϊκός: 1-1 - Media

 

Τις ελπίδες του Ολυμπιακού για τίτλο «σκότωσε» ο ψυχωμένος Παναθηναϊκός!

Παρότι ήταν πίσω στο σκορ και έπαιζε με 10 από το 60′, το «τριφύλλι» πήρε 1-1 στο Φάληρο με το πέναλτι του Μουνιέ στο 85′! 

Η ψυχωμένη ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έβλεπε τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να «καθαρίσει» τη νίκη, μετά το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φορτούνη στο 60′, που κόστισε και την αποβολή στον Οικονόμου, και παρότι έπαιζε με 10, πήρε μάγκικο βαθμό στο Φάληρο, 1-1, με την εκτέλεση του Μουνιέ, επίσης από την άσπρη βούλα, στο 85′! 

Ένα… κλικ, πάντως, έξω από τη μεγάλη περιοχή του Προτό είναι το μαρκάρισμα του Ένγκελς στον Μουνιέ, με τον διαιτητή Ευαγγέλου να δίνει, παρ’ όλα αυτά, την εσχάτη των ποινών. 

Ουσιαστικά, το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να πετύχουν… τρίποντο, «τελειώνει» τα όνειρά τους για τίτλο, αφού έμειναν μακριά από την ΑΕΚ -άσχετα από το τι θα γίνει με τις δικαστικές αποφάσεις. Από την άλλη, το «τριφύλλι» είναι, πλέον, στην πολυπόθητη 5η θέση, ξεπερνώντας Πανιώνιο, Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη. 

Από την άλλη, το «τριφύλλι» είναι, πλέον, στην πολυπόθητη 5η θέση, ξεπερνώντας Πανιώνιο, Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη. Θυμίζουμε, οι «πράσινοι» θέλουν να… βγουν στην Ευρώπη, προκειμένου να εκτίσουν άμεσα, την επόμενη χρονιά δηλαδή, την τιμωρία του αποκλεισμού, που τους έχει επιβληθεί από την UEFA. 

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:31