search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:13
MENU CLOSE

Με τις παντόφλες και το μαξιλάρι του ο Σπύρος Χαριτάτος στην πρεμιέρα του! (Video)

05.03.2018 09:02
Φινάλε για το πρωινό του Σπύρου Χαριτάτου από το Epsilon - Media

 

Πρεμιέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας η νέα ενημερωτική εκπομπή του Epsilon «Ξυπνάμε Μαζί» που θα βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα καθημερινά από τις 6:00.

Στο τιμόνι της εκπομπής θα βρίσκεται ο Σπύρος Χαριτάτος ο οποίος μαζί με την έμπειρη ομάδα του θα δίνει τον παλμό της ενημέρωσης και της επικαιρότητας στο πρωινό ξύπνημα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος επέλεξε, μάλιστα, να κάνει μια ασυνήθιστη είσοδο στην πρεμιέρα της εκπομπής του, αφού εισήλθε στο πλατό με τις παντόφλες και το μαξιλάρι του!

«Τελικά, όσο και να βιάζεσαι, όσο και αν νομίζεις ότι τα έχεις όλα έτοιμα, πάντα την τελευταία στιγμή τρέχεις να προλάβεις και μπορεί να μην είσαι ακριβώς έτοιμος. Για παράδειγμα, μπορεί να μην προλάβεις να βάλεις τα παπούτσια σου. Όπως και να έχουν τα πράγματα, κάπως έτσι δεν ξυπνάμε; Κάπως έτσι ξυπνάμε αλλά χαμογελάμε. Τι θέλουμε να δείξουμε σήμερα; Θέλουμε να δείξουμε ότι καλωσήρθε στη ζωή μας άλλη μία τηλεοπτική εκπομπή, ένα τηλεοπτικό προϊόν που θέλει να δείξει ότι η ψύχραιμη ενημέρωση και η διάθεση να έχουμε χιούμορ πάνω και πέρα από τα προβλήματα μπορεί να μας αφυπνίζει πραγματικά. Να αλλάζει τη ζωή μας προς το καλό» ήταν τα πρώτα του λόγια στους τηλεθεατές.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:12