search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:26
MENU CLOSE

Κατασχέθηκαν 782 κιλά όστρακα στη Χαλκιδική (Photo)

05.03.2018 10:08
Κατασχέθηκαν 782 κιλά όστρακα στη Χαλκιδική (Photo) - Media

 

Όστρακα 782 κιλών του είδους «γυαλιστερή», εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ν. Μουδανιών.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη επιχείρηση στελεχών της Λιμενικής Αρχής Ν. Μουδανιών και στελεχών της ΕΛ.ΑΣ., ακινητοποίησαν στην Εθνική οδό Κασσάνδρειας – Νέων Μουδανιών, όχημα τύπου ΒΑΝ έμφορτο με 46  σάκους με όστρακα του είδους «γυαλιστερή».

Όπως διαπιστώθηκε ο 48χρονος οδηγός του οχήματος δεν κατείχε το προβλεπόμενο αποδεικτικό – παραστατικό (δελτίο καταγραφής) που έπρεπε να συνοδεύει τα όστρακα από τη συλλογή τους μέχρι την τελική διάθεση τους στο εμπόριο, ενώ παράλληλα γνωστοποιήθηκε από την αρμόδια διεύθυνση Κτηνιατρικής Π.Ε.Χ. ότι απαγορεύεται η συγκομιδή των ανωτέρων οστράκων στην περιοχή της Κασσάνδρειας. Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Ν. Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα των οστράκων και κινήθηκε η διαδικασία διοικητικών κυρώσεων.

Πηγή: seleo

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:25