search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:23
MENU CLOSE

Εξιτήριο πήρε ο Ηλίας Βρεττός: Με δάκρυα στα μάτια οι πρώτες δηλώσεις του στην κάμερα! (Video)

05.03.2018 11:14
Εξιτήριο πήρε ο Ηλίας Βρεττός: Με δάκρυα στα μάτια οι πρώτες δηλώσεις του στην κάμερα! (Video) - Media

 

Εξιτήριο πήρε ο Ηλίας Βρεττός έπειτα από 15 μέρες νοσηλείας και δύο χειρουργεία. Ο τραγουδιστής μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε, υπεβλήθη σε ένα σοβαρό χειρουργείο στη λεκάνη και ένα διπλό χειρουργείο σε χέρι και μηρό.

Το πρωί της Δευτέρας, ο Ηλίας Βρεττός πήρε εξιτήριο από το Metropolitan όπου νοσηλευόταν και βλέποντας τις κάμερες, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος από το ενδιαφέρον και την αγάπη του κόσμου. Κάνω μια δουλειά που απευθύνεται στον κόσμο, αλλά τόση αγάπη δεν έχω ξαναεισπράξει ποτέ στη ζωή μου. Αυτή η αγάπη για μένα ήταν δύναμη. Με έκανε να παλέψω. Με έκανε να αντέξω ό,τι πέρασα αυτές τις δύο εβδομάδες. Έχω ζήσει τον χειρότερο εφιάλτη της ζωής μου. Βγαίνω νικητής. Τα χειρουργεία πέτυχαν» είπε βουρκωμένος ο τραγουδιστής.

Δείτε το σχετικό βίντεο…

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:23