search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:39
MENU CLOSE

Ένσταση κατά της κράτησής τους κατέθεσαν οι Έλληνες στρατιωτικοί

05.03.2018 11:42
Αλλάζουν τακτική για τα κόκκινα δάνεια οι τράπεζες - Τι θα κάνουν με κουρέματα και πωλήσεις - Media

 

Ένσταση κατά της απόφασης για την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών υπέβαλαν σήμερα στο δικαστήριο οι συνήγοροι υπεράσπισής τους.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή» οι συνήγοροι υπέβαλαν αίτημα και για να επιτραπεί η επίσκεψη των γονέων των δύο Ελλήνων στις φυλακές, οι οποίοι βρίσκονται ήδη στην Αδριανούπολη.

Αυτή τη στιγμή γίνονται προσπάθειες να στοιχειοθετηθεί το κατηγορητήριο από την τουρτκική εισαγγελία, ωστόσο δεν είναι σαφές για τι ακριβώς θα κατηγορηθούν οι δύο στρατιωτικοί. Κατ’επέκταση προτού γίνει αυτό δεν μπορεί να αρχίσει η δίκη.

Πάντως, παρά το γεγονός ότι το ένταλμα βάσει του οποίου παραπέμφθηκαν οι δύο στρατιωτικοί δεν επαρκεί ώστε να κατηγορηθούν για απόπειρα κατασκοπείας ή παρεμφερή αδικήματα, στην Αθήνα υπάρχει ο φόβος χρησιμοποίησης όλων των πιθανών δικονομικών εργαλείων που υπάρχουν ώστε, με γραφειοκρατικό τρόπο, να καθυστερήσει όσο περισσότερο γίνεται η τελεσίδικη απόφαση και, ως εκ τούτου, η επιστροφή των δύο στρατιωτικών στην Ελλάδα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:38