search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 04:18
MENU CLOSE

Θρίλερ με το θάνατο του αρχηγού της Φιορεντίνα: Εξετάζεται και το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας

05.03.2018 15:28
Ανατροπή για τα αίτια θανάτου του Αστόρι – Θα είχε ζήσει αν ήταν κάποιος δίπλα του την κρίσιμη στιγμή - Media
 
Σε θρίλερ μετατρέπεται η υπόθεση του θανάτου του Ντάβιντε Αστόρι καθώς ο εισαγγελέας του Ούντινε, Αντόνιο Ντι Νικόλο, επιβεβαίωσε πως εξετάζεται το ενδεχόμενο δολοφονίας του αρχηγού της Φιορεντίνα.
 
Ο δικαστικός εξήγησε, πάντως, ότι πρόκειται για τυπική διαδικασία, η οποία απλά πρέπει να γίνει. “Έχουμε καθήκον να εξετάσουμε την υπόθεση του θανάτου του Αστόρι, το αν ήταν απλά μία τραγική κατάληξη ή αν κάποιος ήξερε κάτι”, τόνισε ο Ντι Νικόλο σε ραδιοφωνική εκπομπή.
 
“Δεν υπάρχει κάποιος κατηγορούμενος, ούτε κάποιος που να φαίνεται πως θα μπορούσε να πει κάτι. Έχουμε κανονίσει αυτοψία, η οποία θα γίνει την Τρίτη”, πρόσθεσε.
 
Ωστόσο, ο εισαγγελέας Ντι Νικόλο έθεσε και την πιο σημαντική παράμετρο της υπόθεσης, που δείχνει ότι – ίσως και λόγω της έκτασης του θέματος στα media – αυτή η έρευνα έχει τη δική της σημασία και δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη υπόθεση: “Το ιδιαίτερο στοιχείο είναι ότι μιλάμε για έναν νέο άνθρωπο, έναν επαγγελματία αθλητή, ο οποίος παρακολουθείται στενά από γιατρούς. Αν είχε καρδιακά προβλήματα, θα είχαν παρουσιαστεί”. 
 
Πληροφορίες: sport24.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15