search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:25
MENU CLOSE

Έφυγε από τη ζωή ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης!

05.03.2018 18:16
Έφυγε από τη ζωή ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης! - Media

 

Σοκ στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης έφυγε από τη ζωή σήμερα το απόγευμα σε ηλικία 62 ετών νικημένος από την επάρατο νόσο μετά από πολύμηνη μάχη.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης είχε διατελέσει πρόεδρος της Κυπριακής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας από το 2001 όταν και είχε διαδεχθεί τον Μάριο Λευκαρίτη.

Το προπερασμένο καλοκαίρι είχε αναλάβει το πόστο του επιτετραμμένου της FIFA στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχοντας επωμιστεί τον εναρμονισμό των κανονισμών της ΕΠΟ με αυτούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί στις αρχές του Δεκεμβρίου, με τους θεράποντες ιατρούς να κρίνουν ότι πρέπει να γίνει εισαγωγή στο νοσοκομείο καθώς χρειαζόταν καθημερινή φροντίδα.

Όπως αναφέρουν οι κυπριακές ιστοσελίδες τις τελευταίες ημέρες η υγεία του είχε επιβαρυνθεί και την Κυριακή το βράδυ έπεσε σε κώμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:25