search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:56
MENU CLOSE

Ξεσπά η Έλενα Ακρίτα: «Το θεωρώ ιεροσυλία όλο αυτό – Πόσο υποτιμητικό»

06.03.2018 07:51
Η Έλενα Ακρίτα «ξαναχτυπά» για τον Ζακ Κωστόπουλο: Τελικά δεν καταδικάζουμε την βία απ’ όπου κι αν προέρχεται ε; - Media

 

Ιδιαίτερα ενοχλημένη φαίνεται να είναι η Έλενα Ακρίτα σχετικά με την παράσταση «Τα τραγούδια της Τζένης Βάνου με τη φωνή της Φωτεινής Δάρρα», που θα ανέβει στο Παλλάς στις 19 Μαρτίου».

Όπως αναφέρει η espresso , αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ο Αντώνης Μποσκοϊτης, κοινοποιώντας το πόστερ της παράστασης έκανε το ακόλουθο σχόλιο: «Η πλάκα είναι πως το δελτίο Τύπου γράφει ότι η Δάρρα σφράγισε το “Αγόρι μου” της Τζένης Βάνου, λες και κανείς δεν την ακούει που το λέει ως “Αγάρι μου, αγάρι μου”..»

Η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση της Έλενας Ακρίτα η οποία έγραψε χαρακτηριστικά: «Ιου (σ.σ: έκφραση αηδίας)… Το θεωρώ ιεροσυλία όλο αυτό», επισημαίνοντας ότι στο πόστερ τα ονόματα της Φωτεινής Δάρρα και της Τζένης Βάνου είναι σε ίδιο μέγεθος, καθώς και ότι δεν αναφέρονται καν τα ονόματα άλλων συντελεστών της παράστασης στο Παλλάς.

«Κι αυτό το “και 5 ακόμα ηθοποιοί και τραγουδιστές” χωρίς όνομα πόσο υποτιμητικό. Και ισότιμα το όνομα της με της Βάνου, ούτε ένα κλικ μικρότερη γραμματοσειρά, ίσα κι όμοια» έγραψε η Έλενα Ακρίτα εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της σε επόμενο σχόλιο της στο facebook.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:55