search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:00
MENU CLOSE

ΝΔ: Πολιτική συγκέντρωση στο μπουζουξίδικο «Frangelico» με Χατζηδάκη – Ασημακοπούλου (Photo)

06.03.2018 08:06
ΝΔ: Πολιτική συγκέντρωση στο μπουζουξίδικο «Frangelico» με Χατζηδάκη - Ασημακοπούλου (Photo)  - Media

 

«Η Ελλάδα της επόμενης μέρας» ήταν το θέμα της πολιτικής εκδήλωσης της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκε στο μπουζουξίδικο… Frangelico επί της οδού Ποσειδώνος. 

Η εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αλίμου είχε πολύ κόσμο με τα κορυφαία στελέχη της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη και Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες στο «Frangelico» έγινε του…Χατζηδάκη, καθώς ο γνωστός για τον ήπιο λόγο και την ευγένειά του, Αντιπρόεδρος της ΝΔ, ξάφνιασε πολλούς φίλους της ΝΔ, αφού «εξερράγη» κατά την τοποθέτησή του για την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ, που όπως είπε «αφήνουν πίσω καμένη γη». 

Πέραν του Κωστή Χατζηδάκη, οι φίλοι της ΝΔ γοητεύτηκαν και από την σκιώδη Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Η βουλευτής εντυπωσίασε τόσο με την ωραία της εμφάνιση, όσο και με την σκληρή κριτική που άσκησε στην κυβέρνηση. 

 

 

 

Η πρόσκληση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:59