search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:36
MENU CLOSE

Η λατρεμένη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» επιστρέφει στις οθόνες μας!

06.03.2018 08:54
Η λατρεμένη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» επιστρέφει στις οθόνες μας!  - Media

 

Κατάφερε δικαιολογημένα να κερδίσει τους τηλεθεατές παρά τη σύντομη τηλεοπτική παρουσία της. Αν λοιπόν όλα εξελιχθούν θετικά τότε σύντομα θα την δούμε ξανά στον αέρα…!

Ο λόγος για τη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» των Αλέξανδρου Ρήγα – Δημήτρη Αποστόλου που έκανε πρεμιέρα στο MEGA το 2000 και παρά την επιτυχία του στους πίνακες τηλεθέασης σταμάτησε την προβολή της στο έκτο επεισόδιο.

Η ιστορία ήταν επικεντρωμένη σε τέσσερις γυναίκες που αποφάσισαν να εκδικηθούν τον κοινωνικό λειτουργό που τις κακοποιούσε σεξουαλικά στο ορφανοτροφείο όπου μεγάλωσαν. Αν και το θέμα της σειράς ήταν ιδιαίτερα ευαίσθητο και σκληρό οι δημιουργοί κατάφεραν μέσα από την μαύρη κωμωδία να θίξουν το φαινόμενο της παιδικής κακοποίησης χωρίς να το ευτελίσουν!

Δυστυχώς όμως η σειρά λόγω αρκετών… εσωτερικών προβλημάτων διακόπηκε ξαφνικά και πολλές φορές οι δημιουργοί ρωτούνται για το αν τελικά θα βγει ξανά στον αέρα. Φαίνεται λοιπόν ότι αυτό είναι πολύ κοντά στο να γίνει καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου σε συνάντηση του Αλέξανδρου Ρήγα με στελέχη του EPSILON συζητήθηκε και η επιστροφή της σειράς την επόμενη σεζόν και είναι σίγουρο πως αν τελικά πραγματοποιηθεί θα ευχαριστήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου υπάρχουν δύο σενάρια: είτε να δούμε τις ηρωίδες σε μεγαλύτερη ηλικία είτε η σειρά να βγει από την αρχή με άλλους ηθοποιούς, σκέψη που φαίνεται ότι υπερισχύει για πολλούς λόγους.

Βέβαια αξίζει να αναφερθεί ότι στη συνάντηση που έκανε ο Ρήγας με τα στελέχη του σταθμού δεν συζήτησαν μόνο για τη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» αλλά και άλλα σενάρια που έχει ο δημιουργός οπότε θεωρείται σίγουρο ότι κάποιο από αυτά θα δούμε στη συχνότητα του EPSILONπου θέλει την επόμενη σεζόν να κάνει άνοιγμα και στην εγχώρια παραγωγή μυθοπλασίας και είναι λογικό να θέλει να έχει τον Αλέξανδρο Ρήγα στο δυναμικό του…!

Πηγή: newsit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:36