search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:02
MENU CLOSE

Ηλεία: Βρήκαν μπουκάλι με σημείωμα στην παραλία – Το συγκινητικό μήνυμα και ο προορισμός του (Photos)

06.03.2018 10:59
Ηλεία: Βρήκαν μπουκάλι με σημείωμα στην παραλία – Το συγκινητικό μήνυμα και ο προορισμός του (Photos) - Media

 

Έκπληκτο έμεινε ένα ζευγάρι από την Αμαλιάδα, το οποίο βρήκε τυχαία στην παραλία του Παλουκίου ένα μπουκάλι με ένα μήνυμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς»,  είχε προορισμό την Μονή Ταξιάρχου Μιχαήλ στην Σύμη.

Το μπουκάλι που ξεβράστηκε στην παραλία του Παλουκίου εκτιμάται ότι είχε αποσταλεί από την Κρήτη αλλά με την κακοκαιρία και τις φουρτούνες έχασε τον προορισμό του και βρέθηκε στο Ιόνιο, όπου και βρέθηκε τυχαία το απόγευμα του Σαββάτου.

Το καπάκι στο μπουκάλι αναφέρεται σε αναψυκτικό της Κρήτης, επομένως θεώρησαν ότι εστάλη από την Κρήτη.

«Όταν είδαμε το μήνυμα καταλάβαμε αμέσως τι αφορούσε και συγκινηθήκαμε γιατί η σύζυγός μου έχει διαβάσει και γνωρίζει για τον  Αρχάγγελο Μιχαήλ τον Πανορμίτη. Έτσι, αρχικά επιχειρήσαμε να το ξαναρίξουμε μέσα στην θάλασσα για να παρασυρθεί από το ρεύμα και να βρει τον προορισμό του, αλλά το μπουκάλι έβγαινε και πάλι στα πόδια μας» ανέφερε ο κ. Ματσούκας.

Το μήνυμα:

Το γράμμα μέσα στο μπουκάλι αναφέρει: «Αρχιστράτηγε Ταξιάρχη, Άρχων του Ουρανού, Σε παρακαλώ μέσα από την ψυχή μου να βοηθήσεις τ’ αδέλφια μου Αθανασία και Λυκούργο να αποκτήσουν ένα γερό παιδάκι. Σ’ ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:59