search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:35
MENU CLOSE

Πατέρας του Έλληνα λοχία που κρατείται στις τουρκικές φυλακές: «Είμαι περήφανος για τον γιο μου» (Video)

06.03.2018 12:59
Πατέρας του Έλληνα λοχία που κρατείται στις τουρκικές φυλακές: «Είμαι περήφανος για τον γιο μου» (Video) - Media

 

Περήφανος δηλώνει ο πατέρας του λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη, ενός εκ των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν από τους Τούρκους, μιλώντας στην κάμερα του ALPHA.

«Το μεσημέρι είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα παιδιά μας τον Δημήτρη και τον Άγγελο οι δυο οικογένειές από κοντά σχετικά την ώρα του επισκεπτηρίου στις φυλακές Αδριανουπόλεως. Βρήκαμε τα παιδιά να είναι καλά στην υγεία τους και με το φρόνημα υψηλό γεγονός που με εντυπωσίασε», είπε ο κ. Κούκλατζης, προσθέτοντας:

Με την συζήτηση διαπιστώσαμε ότι με μεγάλη γενναιότητα αντιμετώπισαν το περιστατικό και  αντιμετωπίζουν την κράτησή τους, γεγονός που σαν γονείς μας κάνει κι εμάς πολύ υπερήφανους. Εδώ να σημειώσω ότι και η φροντίδα της φυλακής προς το πρόσωπό τους είναι πολύ καλή. Ας ευχηθούμε όλοι οι αρμόδιοι να κάνουν αυτό που πρέπει ώστε σύντομα να αγκαλιάσουμε τα παιδιά μας από κοντά και να μην τους μιλάμε με τηλέφωνο πίσω από το τζάμι της φυλακής».

Παρακολουθήστε τα όσα είπε ο πατέρας στο 1’44”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15