search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:00
MENU CLOSE

Οπαδοί του ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ-3, μεταδόθηκε μήνυμα – προαναγγελία για διπλό συλλαλητήριο (Photo, Video)

06.03.2018 18:44
Οπαδοί του ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ-3, μεταδόθηκε μήνυμα - προαναγγελία για διπλό συλλαλητήριο (Photo, Video) - Media

 

Έξω από τα γραφεία της ΕΡΤ-3, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν και με αυτόν τον τρόπο για την τιμωρία που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ, βρέθηκαν οπαδοί της ομάδας.

Τις αντιδράσεις τους για την τιμωρία του ΠΑΟΚ συνεχίζουν οι οπαδοί της ομάδας.

Θέλοντας να διαμαρτυρηθούν και με αυτόν τον τρόπο για την ποινή που επιβλήθηκε έπειτα από την εκδίκαση της υπόθεσης του αγώνα με τον Ολυμπιακό, οι φίλοι του «δικεφάλου» συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της ΕΡΤ-3.

Εκεί φώναξαν συνθήματα υπέρ του ΠΑΟΚ και εναντίον της απόφασης που ελήφθη πρωτόδικα, ενώ αντιπροσωπεία τους (μέσα σε ήρεμους τόνους) ζήτησε να κάνει και παρέμβαση.

Κάτι που έγινε μετά το τέλος του αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην Καρσίγιακα με έκτακτο δελτίο της ΕΡΤ -3, το οποίο παρουσίασε ο δημοσιογράφος Τάσος Σταμπουλής.

Προανήγγειλαν διπλό συλλαλητήριο! Την Πέμπτη 8 Μαρτίου στις 18:00 το απόγευμα (μια μέρα πριν την εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ όπως ανέφεραν, παρότι δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα εκδικαστεί η έφεση) και την Κυριακή στις 14:00 το μεσημέρι στην πλατεία Αριστοτέλους με πορεία – εν συνεχεία – προς την Τούμπα, όπου θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών η αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:59