search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:19
MENU CLOSE

Masterchef: Έξω φρενών ο Κοντιζάς με την Ηλέκτρα: «Δεν είναι δυνατόν αυτό, θα σκάσω – Ας με διώξουν να τελειώνουμε» (Video)

07.03.2018 10:27
Masterchef: Έξω φρενών ο Κοντιζάς με την Ηλέκτρα: «Δεν είναι δυνατόν αυτό, θα σκάσω - Ας με διώξουν να τελειώνουμε» (Video) - Media

 

Έξω φρενών έγιναν οι κριτές με την Ηλέκτρα Τσουρουνάκη η οποία στη δοκιμασία όπου έπρεπε να παρουσιάσει ένα πιάτο με κύριο υλικό τη σαρδέλα, δεν παρουσίασε καν πιάτο!

Η παίκτρια που διεκδικεί τον τίτλο του Masterchef δεν κατάφερε να διαχειριστεί σωστά το κύριο υλικό της με αποτέλεσμα -όπως εξήγησε στους κριτές- να προτιμήσει να βρεθεί ενώνιόν τους με άδεια χέρια.

Το γεγονός αυτό δυσαρέστησε τους κριτές και έκανε έξαλλο τον Σωτήρη Κοντιζά ο οποίος σε επόμενο πιάτο είπε τα εξής: «Είναι αστείο σε αυτή τη φάση να νιώθω να πω μπράβο σε αυτούς που φέρνουν ένα πιάτο εδώ μπροστά. Μιλάω για σένα Ηλέκτρα. Δηλαδή, δεν είναι δυνατόν αυτό. Το σκέφτομαι τόση ώρα. Θα σκάσω. Δεν θα έπρεπε να λέω μπράβο που έφερε κάποιος ένα πιάτο. Πρέπει να λέμε μπράβο για ωραία πιάτα».

Μια τοποθέτηση που έφερε την Ηλέκτρα σε ακόμη πιο δύσκολη θέση με την ίδια να λέει:

«Εντάξει ας με διώξουν αύριο να τελειώνουμε ρε φίλε»Δείτε την ένταση ανάμεσα σε κριτή και διαγωνιζόμενη!

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08