search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 03:41
MENU CLOSE

Στην Αθήνα τα παγκόσμια ερωτικά βραβεία πορνό

07.03.2018 13:33
Κορωνοϊός: Ο Α. Παπαχελάς μιλάει για τους «ήρωες πίσω από τις μάσκες» - Η ιστορία μιας φωτογραφίας (Video) - Media

 

Στις 5 Μαΐου, η Αθήνα θα γίνει το κέντρο της βιομηχανίας πορνό καθώς σε ειδική τελετή  στο γήπεδο Τάε Κβον Ντο θα απονεμηθούν χάρη στα «Όσκαρ»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Espresso», ο παραγωγός και σκηνοθέτης Δημήτρης Σειρηνάκης πρόκειται να αναβιώσει στη χώρα μας την ευρωπαϊκή διοργάνωση απονομής παγκόσμιων βραβείων πορνογραφίας που γινόταν επί σειρά ετών με μεγάλη επιτυχία στις Κάννες, παράλληλα με το φημισμένο κινηματογραφικό φεστιβάλ της παραθαλάσσιας πόλης της Γαλλίας.

Η εν λόγω διοργάνωση έμελλε να ρίξει αυλαία το 2000, καθώς -όπως φημολογείται- πολεμήθηκε από διάφορους παράγοντες του φεστιβάλ, αφού δεν ήταν λίγοι οι σταρ του σινεμά που έφευγαν από τα πάρτι των ταινιών τους για να δώσουν το «παρών» και να διασκεδάσουν ξέφρενα σε πάρτι που οργάνωναν την ίδια στιγμή οι μεγαλύτεροι πορνογράφοι με τη συμμετοχή των σέξι πρωταγωνιστριών τους.

Τα τελευταία 18 χρόνια, ωστόσο, δεν γίνεται καμία αντίστοιχη, φαντασμαγορική εκδήλωση στην Ευρώπη, σε αντίθεση με την Αμερική, όπου τα διεθνή βραβεία πορνογραφίας AVN αποτελούν μεγάλο γεγονός κάθε χρόνο στο Λας Βέγκας, προσελκύοντας -εκτός από την αφρόκρεμα των πορνοστάρ της υφηλίου- και κανονικούς σταρ του Χόλιγουντ, όπως, για παράδειγμα, ο Τζέραρντ Μπάτλερ, ο οποίος δεν χάνει διοργάνωση και φωτογραφίζεται στο κόκκινο χαλί δίπλα σε αιθέριες παρουσίες.

Ανάμεσα σ’ αυτούς που έχουν προσκληθεί είναι οι «καυτές» Tori Black, Alexis Texas και Amirah Adara, ο Rocco Siffredi -γνωστός στους φαν του πορνό και ως «επιβήτορας»-, αλλά και ο Mario Salieri, ένας από τους πιο επιτυχημένους παραγωγούς και σκηνοθέτες του κλάδου στη γειτονική Ιταλία.

Προσκλήσεις θα σταλούν και σε όλους τους Ελληνες σταρ της εταιρίας του Δημήτρη Σειρηνάκη, από τη Μαρία Αλεξάνδρου μέχρι τον Ζαφείρη Οικονόμου (πρώην Ντούρος), ακόμη και σε εκείνους που πλέον έχουν αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Μετά την απονομή των βραβείων θα ακολουθήσει πάρτυ με διάσημους DJs, πολλές εκπλήξεις και ερωτικά happenings.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 01:35