search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:35
MENU CLOSE

Η πραγματική μακρυμαλλούσα Ραπουνζέλ δεν είναι ξανθιά και αποκαλύπτει το μυστικό της: «Χρησιμοποιώ σαμπουάν από τα σούπερ μάρκετ»

07.03.2018 14:34
Η πραγματική μακρυμαλλούσα Ραπουνζέλ δεν είναι ξανθιά και αποκαλύπτει το μυστικό της: «Χρησιμοποιώ σαμπουάν από τα σούπερ μάρκετ»  - Media

 

Τα μαλλιά της ήδη «σέρνονται» στο πάτωμα καθώς περπατάει.

Δηλώνει ότι δεν θέλει να τα κουρέψει παρά μόνο όταν θα μεγαλώσουν τόσο, ώστε όταν θα βρίσκεται στο μπαλκόνι εκείνα να αγγίζουν τη γη.

Η Ρωσίδα από την Αγία Πετρούπολη, Όλγα Ντιμίτροβα 44 ετών, είναι γυμνάστρια και έχει βάλει έναν στόχο. Να μακρύνει τα μαλλιά της.

Ψαλίδι δεν τα έχει ακουμπήσει από το 2012 και μόνο 2 φορές το χρόνο επισκέπτεται το κομμωτήριο για να τις κόψει τις άκρες 2-3 εκατοστά για την ψαλίδα.

Το μήκος των μαλλιών της ήδη ξεπερνά τα 160 εκατοστά. «Περπατάω στο δρόμο και τα παιδιά με φωνάζουν Ραπουνζέλ» λέει η ίδια.

Όσο για το μυστικό της το αποκαλύπτει με ευκολία: «Πλέον λούζομαι 2 φορές την εβδομάδα. Είναι μια διαδικασία που μου παίρνει πολύ χρόνο, τουλάχιστον 25 λεπτά το κέθε “χέρι” λούσιμο. Δεν τα λούζω με καυτό νερό και ποτέ δεν τα στεγνώνω με πιστολάκι. Τα μαλλιά μου στεγνώνουν με φυσικό τρόπο. Επίσης δεν χρησιμοποιώ κανένα άλλο προϊόν παρά μόνο σαμπουάν από το σούπερ μάρκετ, όπως όλοι οι άνθρωποι».

Όμως τόσο μαλλί είναι άβολο για την καθημερινότητα έξω από το σπίτι. Η 44χρονη γυμνάστρια τα πλέκει πλεξούδες μειώνοντας έτσι τον όγκο τους.

Η Όλγα συστήνει υπομονή σε όσες γυναίκες θέλουν να μεγαλώσουν τα μαλλιά τους. «Υπομονή και να μην τα λούζουν κάθε μέρα» λέει χαρακτηριστικά

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33