search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:51
MENU CLOSE

Μήνυμα Τσίπρα από τη Φυλή: Δεν υπάρχουν πολίτες και περιοχές «υποβαθμισμένες», όταν υπάρχει όραμα

07.03.2018 14:49
Μήνυμα Τσίπρα από τη Φυλή: Δεν υπάρχουν πολίτες και περιοχές «υποβαθμισμένες», όταν υπάρχει όραμα - Media
 
Εντυπωσιασμένος από το σημαντικό έργο και την πρωτοπόρα δραστηριότητα του Δήμου Φυλής δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με το δήμαρχο της περιοχής Χρήστο Παππού.
 
Ο δήμαρχος υποδέχτηκε τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, καθώς και τον αναπληρωτή υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλο και τους ενημέρωσε για τους άξονες του στρατηγικού αναπτυξιακού σχεδίου του δήμου και για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, με έμφαση στα αντιπλημμυρικά, τα ενεργειακά, τα κτιριακά, τις υποδομές, τις αναπλάσεις και την κοινωνική πολιτική.
 
Ο κ. Παππούς, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης που παρείχε προς τον πρωθυπουργό, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής και της περιφερειάρχου Ρένας Δούρου στην αναπτυξιακή προσπάθεια του δήμου, αλλά και όλων των υπουργείων, τα οποία δίνουν, καθημερινά, χείρα βοηθείας.
 
Αναφορικά με την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, δήλωσε ότι εκτός από το νέο κτίριο των αστυνομικών υπηρεσιών και τα οκτώ ειδικά οχήματα που έχει προσφέρει ο δήμος, η δημοτική αρχή είναι στη διάθεση του υπουργείου για κάθε βοήθεια, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.
 
Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τη μελέτη αποκατάστασης της Χωματερής και τη σύνδεση του έργου με την ενεργειακή αυτοτέλεια του δήμου, καθώς και για τη στήριξη των φτωχών νοικοκυριών όσον αφορά την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.
 
Μάλιστα ο πρωθυπουργός, με ιδιόχειρη σημείωση στο βιβλίο των υψηλών επισκεπτών του δήμου, δήλωσε εντυπωσιασμένος: «Εντυπωσιασμένος από το σημαντικό έργο και την πρωτοπόρα δραστηριότητα του Δήμου Φυλής. Επισκέφτηκα το Δήμο για να δώσουμε όλοι μαζί, το μήνυμα ότι δεν υπάρχουν πολίτες και περιοχές “υποβαθμισμένες”, όταν υπάρχει όραμα και βούληση να αλλάξουμε τα πράγματα». 7-3-2018, Αλέξης Τσίπρας», έγραψε ο πρωθυπουργός.
Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός εγκαινίασε και το νέο κτίριο Ασφαλείας Δυτικής Αττικής.
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:50